Rohkema info nägemiseks:

KORBERI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2838; jälgijaid - 8. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta KORBERI OÜ kohta arvamuslugu!"

KORBERI OÜ hetkeolukord

Juba 2838 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,4 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Osaühing Korberi põhitegevuseks on elamute rekonstrueerimine, rajatiste ehitustööd, samuti uute ehitiste ehitamine Eesti Vabariigis.

Korberi OÜ alustas tegevust 2011.aastal.

2021.aastal jätkus pandeemia võidukäik, kuid mingi võimalus ehitajate jaoks siiski oli ja seda isegi Saaremaa tingimustes.

Osaühing Korberi suurimaks alustatud objektiks oli Kuressares ASA SPA pargi ääres. Lisaks veel mitmesuguste väiksemate projektidega seotud ehitustööd nii ettevõtetele kui ka eraisikust tellijatele.

2020.aastal alustati tööde tegemisega Lasteaia tn. elamu objektil. Selle objektiga jätkusid tööd ka 2021. aastal, aga seoses tellija rahaliste raskustega on ehitustööde lõpetamine lükkunud 2022 aastasse.

Seoses täiemahulise sõja algusega Ukrainas muutus kogu elukorraldus terves maailmas. See väljendus eelkõige ehitusmaterjalide kallinemises mis tegi muidugi ettevaatlikuks nii tellijad kui ka ehitajad. Rääkimata ehitushindade tõusust ja võimatusest ennustada üldse kuidas edasi minna.

Kuid majandus on Saaremaa tingimustes ikkagi mõjutatud suletud piirkonna eripäradega ja väga raske on ennustada milliseks järgnevad aastad kujunevad.

Juhtkond usub, et on võtnud tarvitusele kõik meetmed, et säilitada ettevõtte jätkusuutlikkus. 2022.aastal ei koondatud töötajaid, kuigi prognoosid olid vastavad.

Tööde tegemiseks on kasutatud alltöövõtjaid.

Juhatuse liikmele ei makstud dividende 2022.aastal.

KORBERI OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.