Rohkema info nägemiseks:

NORKLIM OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme kogenud ettevõte, mis pakub kõrgekvaliteedilisi kliimaseadmeid, paigaldust, hooldust ja remonti, tagades klientidele mugavuse ja optimaalse sisekliima.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kas otsite parimat lahendust, et tagada oma kodus või kontoris alati õige temperatuur? NORKLIM OÜ on spetsialiseerunud kliimaseadmete müügile ning pakub mitmekülgseid teenuseid, mis muudavad soojuspumba soetamise lihtsaks ja mugavaks.

NORKLIM OÜ pakub mitmeid teenuseid, mis hõlmavad kõiki teie kliimaseadmete vajadusi. Oleme eksperdid erinevate kliimaseadmete paigaldamisel, hooldamisel ja remontimisel. Olgu tegu kontori või eluruumidega, meie meeskond tagab, et teie kliimasüsteem toimib alati tõhusalt.

Meie professionaalid on kogenud ka külmseadmete valdkonnas, pakkudes laia valikut teenuseid alates paigaldamisest kuni regulaarse hoolduse ja remondini. Kui otsite energiasäästlikku lahendust, siis meie maaküttesüsteemid tagavad teie kodule või kontorile stabiilse ja mugava temperatuuri aastaringselt.

Head ventilatsioonilahendused on hädavajalikud tervisliku sisekliima tagamiseks. Meie spetsialistid aitavad teil valida ja paigaldada sobiva ventilatsioonisüsteemi ning tagavad selle korrapärase hoolduse ja remondi.

Meie valikusse kuuluvad usaldusväärsed kaubamärgid, sealhulgas Fujitsu, Fuji, Mitsubishi, Mistral, Alpic Air, Hokkaido, Nordcel, Viessmann, Panasonic, Samsung ja Toshiba. See tähendab, et saate alati valida endale sobiva ja kvaliteetse kliimaseadme.

Meie meeskond koosneb kogenud ja koolitatud spetsialistidest, kes tagavad teile alati parima teeninduse. Teeme koostööd teiega, et mõista teie vajadusi ja soove ning paigaldame kliimaseadme operatiivselt. Nii saate kiiresti nautida mugavust, mida meie kliimaseadmed pakuvad. Lisaks kodudele ja kontoritele pakume ka professionaalset teenindust sõiduautode kliimaseadmetele, tagades teie auto mugava sõidukogemuse igal hooajal.

Kui olete huvitatud meie professionaalsetest kliimaseadmete teenustest, võtke meiega julgelt ühendust. Meie spetsialistid tulevad kohapeale, hindavad teie vajadusi ja teevad teile parima pakkumise. Tagame, et teie kodus või kontoris on alati õige temperatuur ning meie kliimaseadmed töötavad tõhusalt ja usaldusväärselt.

NORKLIM OÜ - Teie Mugavuse Tagaja!

Võtke meiega ühendust ja leiame koos parima kliimaseadme lahenduse teie kodule, kontorile või sõiduautole!

KONTAKT  

NORKLIM OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan K.

Suurepärane teenindus! Kiire paigaldus ja meeldiv meeskond. Soovitan kindlasti!

- Ats T.

Kliimaseadme remont oli kiire ja tõhus. Olen väga rahul NORKLIM OÜ teenusega!

- Kuuna P.

Väga professionaalne firma. Kõrgekvaliteediline töö ja sõbralik suhtumine klientidesse.

NORKLIM OÜ tegevusaruanne 2022

Ettevõtte, mille põhitegevuseks on kliimaseadmete hooldus ja paigaldus, on viimase aasta jooksul näidanud märkimisväärset kasvu. 2022. aasta majandusaasta aruande kohaselt oli ettevõtte müügitulu 796 663 eurot, mis on märkimisväärne tõus võrreldes eelmise aasta 513 882 euroga. See tähendab, et ettevõte suutis suurendada oma müügitulu lausa 55% võrra, mis on kahtlemata märkimisväärne saavutus. Kuid kasvuga kaasnevad ka kulud. 2022. aastal olid ettevõtte kulud kokku 758 710 eurot. Vaatamata sellele suutis ettevõte aasta lõpetada 35 076 euro suuruse kasumiga. See kasum jäetakse jaotamata, mis

Dropdown

kõik artiklid

Hooldus on võtmesõna kliimaseadme pikaealisuse ja tõrgeteta töö tagamiseks

Kliimaseadme hooldus on oluline, et tagada seadme pikaealisus ja tõrgeteta töö. Regulaarne hooldus aitab vältida seadme rikkeid, vähendada energiakulusid ja par
ssb.ee
Kliimaseadme hooldus on oluline, et tagada seadme pikaealisus ja tõrgeteta töö. Regulaarne hooldus aitab vältida seadme rikkeid, vähendada energiakulusid ja parandada siseõhu kvaliteeti. Käesolevas artiklis anname ülevaate, millal ja kuidas kliimaseadmeid hooldada. Õhufiltrite puhastamine: Konditsioneeride ja õhk-õhk soojuspumpade puhul on oluline kontrollida ja puhastada õhufiltreid regulaarselt. Mustad ja ummistunud õhufiltrid võivad vähendada seadme tõhusust ja halvendada õhu kvaliteeti. Süsteemi puhastamine: Konditsioneeride ja soojuspumpade süsteemi tuleks puhastada vähemalt kord

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.