Rohkema info nägemiseks:

BALTIC BEACH HOLDING OÜ

3
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 4651; jälgijaid - 73. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta BALTIC BEACH HOLDING kohta arvamuslugu!"

BALTIC BEACH HOLDING OÜ hetkeolukord

Juba 4651 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 73 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Baltic Beach Holding OÜ on loodud 28.03.2011. aastal, majandustegevusega alustas ettevõte sama aasta aprillis.

Aruandeaastal oli Baltic Beach Holding OÜ müügitulu 3,67 mln eurot, kaubad toore, materjal ja teenused moodustasid aruandeaasta kuludest 2,01 mln eurot ja muud tegevuskulud 0,28 mln eurot. Ettevõtte keskmine töötajate arv majandusaastal oli 66 töötajat, tööjõukulud koos sotsiaalmaksudega olid 1,43 mln eurot.

Alates 01. aprill 2021 alustas ettevõte oma esimese hotelliobjekti opereerimist Haapsalus, kaubamärgi all Hestia Hotel Haapsalu Spa.

Täiemahulise renoveerimise käigus uuendasime hotellitubasid ning hotelli üldalasid, kaasajastasime hotelli vastuvõttu ning lisasime uue vabamas õhkkonnas sööke ja jooke pakkuva Lesila kohviku. Uus vee- ja saunakeskus on kujunenud piirkonna atraktiivsemaks vabaaja-veetmise spaakeskuseks.

2023 aastal on Ettevõtte planeerinud lisada hotellile ümberehituse käigus juurde ca 10% hotellitubade kapatsiteeti, tubade üldarv peaks 2023 aastal olema 100 hotellituba. Jätkame endiselt hotellitubadesse investeerimist, pakkudes külalistele kõrgemat kvaliteeti, et ületada ootusi.

Koostöös Haapsalu Kutsehariduskeskusega on soov veelgi enam panustada kooli ja hotelli vahelisele õpiväljundile ning olla parimaks kogukonda ühendavaks ettevõtteks.

Ettevõte on seadnud eesmärgiks tegeleda enam ja sihipäraselt vastutustundliku ettevõtluse printsiipidega ja ESG tegevuste strateegilise planeerimisega.

Tegeleme igapäevaselt rohelise mõttelaadi juurutamisega nii hotelli töötajate kui ka klientide hulgas. Eesmärgiks on järgida Hestia hotelligrupi jätkusuutlikkuse strateegiat ja neid toetavaid teenindustavasid. Oleme seadnud eesmärgiks tegeleda igapäevaselt rohelise mõttelaadi juurutamisega kasutades maksimaalselt IT-tehnilisi lahendusi. Eelistame teenuste või toodete ostmisel neid tarnijaid, kes tegutsevad rohepöörde eesmärke silmas pidades. Suuremat mõjusfääri omavate koostööpartnerite puhul ootame partneri jätkusuutlikkuse strateegia olemasolu või vähemalt selle koostamise poole liikumist. Plaanis on vähendada loodust saastavate toodete ja materjalide kasutamist ning detailsemalt tegeleda prügi sorteerimisega, teenuste ringdisainimisega.

Peamised finantssuhtarvud 2022 2021

Puhasrentaablus -7% 2%

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja 1,58 4,23

ROA -18% 2% (cid:127) Puhasrentaablus (%) = puhaskasum / müügitulu * 100 (cid:127) Lühiajaliste kohustuste kattekordaja (kordades) = käibevara / lühiajalised kohustused (cid:127) ROA (%) = puhaskasum / varad kokku * 100

BALTIC BEACH HOLDING OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.