Rohkema info nägemiseks:

LÕUNALAUD OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme pühendunud pakkuma teile unustamatuid maitseelamusi kvaliteetsetest toorainetest valmistatud roogade ja sõbraliku teenindusega.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu - Kes me oleme ja millega tegeleme?

Meie meeskond on pühendunud looma unustamatuid maitseelamusi, kasutades vaid parimaid tooraineid ning pakkudes sõbralikku ja soojatunnet tekitavat teenindust.

Haava Kõrts on koht, kus toidukunst ja kvaliteet kohtuvad. Meie menüü on täis maitsvaid eelroogasid, praade ja magustoite, mis rõõmustavad ka kõige nõudlikumaid maitsemeeli. Kui armastate traditsioonilisi Eesti maitseid, siis proovige kindlasti meie rahvuspäraseid roogasid, mis on valmistatud armastuse ja pühendumisega. Igal toidul on oma lugu, ning meie peakokad on valmis teid kulinaarsel teekonnal juhendama.

Haava Kõrts ei ole ainult restoran, vaid ka koht eriliste sündmuste tähistamiseks. Olgu selleks sünnipäev, juubel, firmaüritus või peielaud, meil on teie jaoks sobivad lahendused. Meie hubane atmosfäär ja professionaalne teenindus loovad ideaalsed tingimused sündmuse täiuslikuks õnnestumiseks. Teeme kõik selleks, et teie sündmus jääks meeldejäävaks nii teile kui ka teie külalistele.

Lisaks meie restorani külastamisele pakume ka catering-teenust, mis võimaldab teil nautida Haava Kõrtsi maitsvaid roogasid ja joogivalikut oma valitud asukohas. See on suurepärane võimalus muuta iga sündmus eriliseks ja meeldejäävaks. Olgu tegemist firmapeo, pulma või mõne muu üritusega - meie catering-teenus tagab, et teie külalised saavad nautida parimat toitu ja teenindust.

Haava Kõrts on koht, kus kohtub suurepärane toit, meeldejäävad sündmused ja külalislahkus. Meie mitmekülgne menüü ja professionaalne teenindus muudavad igapäevased toiduelamused erilisteks hetkedeks. Ärge jätke kasutamata võimalust kogeda Haava Kõrtsi võlusid!

Võtke meiega ühendust ja leiame teie sündmuse jaoks parima lahenduse. Olgu see siis sünnipäev, firmaüritus või catering-teenus - Haava Kõrts teeb selle eriliseks.

kontakt

LÕUNALAUD OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura T.

Haava Kõrts muutis meie juubeli eriliseks ja meeldejäävaks!

Soovitan!

- Taavi V.

Meie firmapeo õhtu oli täis naeru ja maitsvat toitu.

Aitäh!

- Kaisa A.

Imeline kogemus, hea toit ja meeldiv teenindus!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Mis teeb toidu maitse paremaks?

Oled kunagi mõelnud, mis teeb toidu tegelikult maitsvamaks? Ilmselt sõltub suur osa sellest koostisainetest ja valmistamisest, rääkimata teie isiklikest eelistustest. Kuid psühholoogilised uuringud on näidanud mõningaid üllatavaid asju, mis võivad teha vahet. Nii et olenemata sellest, kas olete amatöörkokk, kes soovib end täiendada, või lihtsalt huvitatud teemast, siin on mõned asjad, mida peaksite teadma selle kohta, mis on mängus, kui tegemist on toidulaua nautimisega. See, mida olete ilmselt kahtlustanud, on tõsi: Kui toit näeb hea välja, siis maitseb see ka paremini. Ühes uuringus

Dropdown

kõik artiklid

Miks me nii väga torte armastame?

On üsna raske leida inimest, kellele ei meeldiks või kellel poleks tugevat kiindumust kookide vastu. Meil kõigil on oma lemmikkoogid, mõnedele meeldivad magusad
ssb.ee
On üsna raske leida inimest, kellele ei meeldiks või kellel poleks tugevat kiindumust kookide vastu. Meil kõigil on oma lemmikkoogid, mõnedele meeldivad magusad, mõned eelistavad kreemjaid, teised aga kuivad. Aga ükskõik, milline on eelistus - kook on kook! Mis toob meid selle küsimuse juurde - miks armastavad kooki kõik? Millised on peamised põhjused, mis muudavad koogi selliseks armastatud toiduaineeks? Püüdsime allpool käsitleda mõningaid punkte, andke meile teada, kas olete nõus! Täiuslik magustoit: Me armastame maiustusi nautida pärast põhirooga, kas pole nii? Ja mis magus on parem

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.