Rohkema info nägemiseks:

VOTEX HOUSE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1936; jälgijaid - 7. Arvustusi - 4; Artikleid 4+ "Kirjuta VOTEX HOUSE OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast Votex House OÜ-sse, kus me usume, et hea une saladus ja kodu mugavus peitub teie ümber olevate kangaste kvaliteedis. Meie teekond algas lihtsa missiooniga: pakkuda meie klientidele parimaid kangaid ja kudumeid, hoolikalt valmistatud õmblustooteid ja kõige luksuslikumat voodipesu, mis muudab iga magamistoa lõõgastumise pühapaigaks.

Votex House OÜ-s mõistame, et teie kodu on teie pelgupaik. Seetõttu pakume erakordset tootevalikut, alates kõige pehmematest patjadest kuni kõige kutsuvamate pleedideni, kõik on loodud teie eluruumi täiustamiseks. Meie kollektsioon sisaldab Puuvillasatiinist ja Mako-satiinist voodipesukomplekte, Linast voodilinu ja Mulberry siidist tooteid, mis määratlevad luksuse uuesti. Väikestele pakume võluvat valikut laste voodipesu, mis ühendab mugavuse lõbusate disainidega.

Meie kvaliteedipühendumus on järjekindel. Valime ainult parimad materjalid, mis mitte ainult ei tundu uskumatud, vaid vastavad ka OEKO-TEX100 standardile, olles õrnad teie naha ja keskkonna vastu. Alates antibakteriaalsetest tekkidest kuni lambavillast tekkideni, iga toode on meie pühendumuse tunnistus teie mugavusele ja heaolule.

Avastage meie tekkide valikut, mis vastab igale eelistusele, olgu te otsimas pilvepehmust meie Classic Comfort sarjast või looduslike eeliste poolest meie Aloe Vera ja linakiuga täidetud tekkide seast. Ja külmal ööl mähkige end meie pleedide ja saunalinade soojusesse, tagades, et püsite mõnusalt soe ja lõõgastunud.

Votex House OÜ-s ei müü me lihtsalt tooteid; me pakume kogemust - lubadust erakordsest mugavusest ja stiilist. Olgu teie eelistuseks siidi luksus või linase maalähedane võlu, meil on midagi, mis sobib iga maitse ja sisekujundusega. Ja meie pidevate allahindluste ja kinkekaartidega saate jagada erakordse mugavuse rõõmu oma lähedastega.

Liituge meiega meie missioonis muuta kodud mugavuse pelgupaikadeks. Ostke meiega juba täna ja astuge maailma, kus iga toode on teie mugavuse lubadus. Küsimuste korral võtke meiega ühendust aadressil info@votex.ee või helistage +372 5343 2903. Avastage mugavus, avastage luksus, avastage Votex House OÜ.

Kontakt  

VOTEX HOUSE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marko M.

Ma pole kunagi tundnud end nii mõnusalt kui Votex House'i voodilinades!

- Kati S.

Nende tekid on lihtsalt suurepärased, ülimalt soojad ja mugavad.

- Mart P.

Väga meeldiv ostukogemus ja ülikiire tarne!

Kas keskkonnasõbralik voodipesu võib tegelikult parandada meie une kvaliteeti?

Kuna me muutume teadlikumaks oma keskkonnamõjust, siis paljud meist on hakanud valima keskkonnasõbralikke tooteid. Voodipesu ei ole erand, üha enam tarbijaid otsib oma kodude jaoks jätkusuutlikke valikuid. Keskkonnasõbralik voodipesu on valmistatud looduslikest, taastuvatest ja biolagunevatest materjalidest, pakkudes hulgaliselt eeliseid mitte ainult keskkonnale, vaid ka meie tervisele ja heaolule. Paremini keskkonnale Traditsioonilist voodipesu toodetakse sageli kasutades kahjulikke kemikaale ja värvaineid, mis võivad kahjustada ökosüsteeme ja reostada veekogusid. Keskkonnasõbralik

Dropdown

kõik artiklid

Kas satiinist voodilinad pakuvad ainult esteetikat või on neil ka praktilisi eeliseid?

Satiinist voodilinad on luksuslik lisa igasse magamistuppa, pakkudes siledat ja pehmet tekstuuri, mis on tihti seostatud elegantsi ja mugavusega. Satiin ei ole
ssb.ee
Satiinist voodilinad on luksuslik lisa igasse magamistuppa, pakkudes siledat ja pehmet tekstuuri, mis on tihti seostatud elegantsi ja mugavusega. Satiin ei ole tooraine, vaid pigem kudumistüüp, mida saab valmistada siidist, polüestrist või materjalide segust. Satiini ainulaadne kudum annab sellele läikiva pinna ja tuhmi tagakülje, pakkudes seda iseloomulikku läiget ja pehmust. Satiinist voodilinad ei ole ainult esteetilised; nad pakuvad mitmeid eeliseid. Nad on vähem tõenäolised, et imavad endasse nahalt niiskust, mis aitab säilitada naha loomulikku niisutust. Lisaks võib satiini siledus

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.