Rohkema info nägemiseks:

PRANTSUSE AUTO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2170; jälgijaid - 14. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta PRANTSUSE AUTO OÜ kohta arvamuslugu!"

PRANTSUSE AUTO OÜ hetkeolukord

Juba 2170 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 14 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Prantsuse Auto OÜ pakub kasutatud tarbesõidukite hooldusteenust Tallinnas(EMTAK45201 Mootorsõidukite hooldus ja remont). Ettevõte loodi ja alustas tegevust 2011. aasta aprillis , alates 2015 aasta maist ettevõte tegutseb aadressil Männiku tee 104/6-c, Tallinnas.

Ettevõte on keskendunud peamiselt prantsuse päritolu tarbesõidukite täishooldusteenuse osutamisele. Teenustepaketi tähtsamad tööd on

Prantsuse tarbesõidukite hooldus ja diagnostika. Ettevõttes on olemas oskused ja kogemused manuaalkäigukastide ja mootorite remondiks.

Lisaks pakutakse sõidukite korralist hooldust ja erakorralisi remonditöid. Täisteenuse osutamiseks pakutakse koos partneritega vahendustegevustena: keretöid, ülevaatuse läbimist, sõidukite ostu-müügi tegevusi jms. Ettevõte tegutseb rendipindadel . Peale täiendavate investeeringute tegemist on ettevõttes võimekus pakkuda rehvivahetusteenuseid ning efektiivsemalt sõidukite hooldamisteenuseid. Ettevõttes on margiesindustega võrreldav kompetents ja tehnoloogiline valmisolek pakiautode, kaubikute ja väikebusside täishooldamiseks. Arvestades pakutavate teenuse iseloomu, keerukust ja töötajate kompetentse siis on küsitava teenuse tunnihindel perspektiivi tõusuks. Klientide leidmine on käinud läbi olemasolevate kontaktide ja läbi kliendi soovituste. Uued kliendid on tulnud soodsa hinna ja juba tekkiva tugevate spetsialistide maine tõttu. Tööde iseloom võimaldab olla paindlik ja seada prioriteete kiirete ja ootamist võimaldavate tööde vahel.

2022 keskenduti kliendibaasi kasvatamisele, kokku 2022 aastal oli 6 remondikohta. Eeldatakse, et koos hooldustöödega kasvab ka k.kasti ja mootoritööde maht, mida on võimalik teha eraldi töökohas ja ei eelda püsivalt tõstuki kasutamist. Kasutusel oli majandusarvestuse programm "Erply" ja programm "Hoolduskeskus"

Järgmise aasta eesmärgiks on: -uute klientide arvu kasv -sõidukite hooldamise täisvarustuses töökohtade (tõstukid + seadmed) arv 6 -säilitamine.

-diagnostikaseadme uuendamine koos kasutuskoolitusega -tööruumide parendamine -töötasu tõstmine 2022 aastal juhatuse tööd eraldi ei tasustatud. Üldine töötasu oli 151234 eur.

PRANTSUSE AUTO OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.