Rohkema info nägemiseks:

KASTORAM WOOD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Spetsialiseerume puit- ja muude pakendimaterjalide tootmisele ning tarnimisele, pakkudes terviklikke lahendusi.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kastoram WOOD OÜ usub, et iga eduka toote aluseks on selle pakendamine ja transportimine. Alates meie asutamisest oleme pühendunud erakordsete puittoodete ja teenuste pakkumisele, mis mitte ainult ei vasta, vaid ületavad meie klientide ootusi. Meie missiooniks on pakkuda terviklikku lahenduste valikut, alates aluste tootmisest ja tarnimisest kuni kohandatud pakendamiseni, mis tagab teie toodete kaitstuse, ladustamise ja transpordi suurima hoolikusega.

Meie tootevalikus on lainepapist ja kärgpapist alused, vineerkastid ja puidust alused, sealhulgas EUR alused, alusekraed ja mitmesugused pakendamis- ja pakkimislahendused, mis on kohandatud meie klientide vajadustele. Oleme uhked, et pakume standard- ja erimõõdulisi aluseid ning lahendusi, mis vastavad teie toodete ainulaadsetele nõudmistele. Olgu vajadus kasutatud aluste järele või täiesti uute, innovaatiliste pakendite järele, oleme siin, et toetada teie tegevust.

Mõistes jätkusuutlikkuse ja mitmekülgsuse tähtsust, pakume ka puidust tooteid ladustamiseks ja käitlemiseks, sealhulgas alusekraesid, plokke, vahelehti, restid, kaaned ja kastid. Meie pühendumus ulatub ka poolt meie müüdavate kaupade transpordi korraldamiseni, tagades sujuva tarneahela meie töökojast teie ukse taha.

Meie ekspertiis ei piirdu ainult puiduga. Pakume aluseid, mis on valmistatud plastikust, pressitud saepurust, lainepapist, kartongist, metallist, alumiiniumist ja komposiitmaterjalidest, samuti vajalikke pakkematerjale ja pakendeid. Lisaks oleme uhked, et saame panustada keskkonna jätkusuutlikkusse, pakkudes küttepuude tootmist ja müüki.

Kastoram WOOD OÜ-s oleme rohkem kui lihtsalt tarnija; oleme teie partner pakendamises ja logistikas. Meie loosung, Alused, mis võimestavad teie tooteid!, võtab kokku meie pühendumuse tõsta teie toodete väärtust ja tõhusust läbi ülemaiste pakendilahenduste. Kutsume teid uurima meie tooteid ja teenuseid ning liituma rahulolevate klientide hulgaga, kes usaldavad meid oma kaupade kaitsmisel ja väärtustamisel.

Partnerluseks, mis tugevdab teie toote teekonda, valige Kastoram WOOD OÜ – kus kvaliteet kohtub innovatsiooniga puittoodete lahendustes.

Kontakt

KASTORAM WOOD OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari M.

Suurepärased pakendilahendused, alati peal!

- Marko L.

Tõeline meistriteos pakendamises! Aitäh!

- Liis P.

Äärmiselt rahul - kaitstud tooted, tänu teile!

Kuidas jätkusuutlikud alused võivad teie äri tõhustada?

Jätkusuutlikud alused on kavandatud korduvkasutuseks, taaskasutuseks ja parandamiseks, minimeerides nende keskkonnamõju. Need on sageli valmistatud materjalidest nagu vastutustundlikult hangitud puit, taaskasutatud plastik või muud komposiitmaterjalid, mis on vastupidavad ja keskkonnasõbralikud. Jätkusuutlike aluste kasutuselevõtt võib tuua teie ettevõttele olulisi eeliseid, alates brändi kuvandi tugevdamisest kuni kulude vähendamise ja tarneahela efektiivsuse parandamiseni. Maailmas, kus keskkonnaküsimused on üliolulised, on jätkusuutlike aluste valimine mitte ainult vastutustundlik valik,

Dropdown

kõik artiklid

Millised väljakutsed neile, kes soovivad üle minna jätkusuutlikule pakendamisele?

Ökoloogiliselt sõbralik pakendamine, tuntud ka kui jätkusuutlik pakendamine, on kujundatud minimeerima keskkonnamõju läbi materjalide ja tootmisprotsesside kasu
ssb.ee
Ökoloogiliselt sõbralik pakendamine, tuntud ka kui jätkusuutlik pakendamine, on kujundatud minimeerima keskkonnamõju läbi materjalide ja tootmisprotsesside kasutamise, mis on taastuvad, biolagunevad ja ringlussevõetavad. Selle eesmärk on vähendada süsinikujalajälge ja jäätmeid, mis on seotud traditsiooniliste pakendamismeetoditega. Logistikatööstus mängib ülemaailmses majanduses keskset rolli, kuid see aitab ka oluliselt kaasa keskkonnakahjustustele. Ökoloogiliselt sõbraliku pakendamise omaksvõtt ei ole lihtsalt trend; see on vajadus reostuse vähendamiseks, ressursside säästmiseks ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.