Rohkema info nägemiseks:

RUUTJUUR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme kogenud spetsialistidest koosnev ettevõte, mis pakub kiiret ja kvaliteetset maamõõtmise ning geoteetiliste tööde teenust mõistliku hinnaga ja tähtaegade järgimisega.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kui vajate usaldusväärset ja kvaliteetset maamõõdu teenust, on Ruutjuur OÜ teie kindel valik. Meie pikaajalised kogemused ja professionaalsed meeskonnaliikmed muudavad meid teie maamõõduvajaduste täitmiseks ideaalseks partneriks. Tutvustame teile meie laia teenuste valikut, mis aitavad teie projektidel saavutada täpsust ja efektiivsust.

Üks meie peamisi teenuseid on topo-geodeetilised uuringud, mis on hädavajalikud projekteerimiseks ja planeerimiseks. Kasutades täpseid mõõtmismeetodeid ja tipptasemel seadmeid, loome alusplaane ja teostusjooniseid, mis tagavad, et teie projekt kulgeb sujuvalt ja vastab kõigile nõuetele.

Ruutjuur OÜ pakub ka ehitusjärgseid kontrollmõõdistusi, mis aitavad tagada, et ehitatud hoone või rajatis vastab projekti spetsifikatsioonidele. Samuti teostame hoonete inventariseerimist, mis hõlmab nii sise- kui ka välismõõdistust ning fassaadide hindamist. See on oluline hoone seisundi ja dokumentatsiooni ajakohastamiseks.

Meie oskused ulatuvad ka mullatöödega seotud mõõtmisteni ja mahtude arvutamisteni, mis on olulised ehitusprojektide ettevalmistamisel ja hindamisel. Lisaks pakume laia valikut konsultatsiooniteenuseid ja asjaajamist, et aidata teil oma projektidega seotud bürokraatia ja paberimajandus sujuvalt läbi viia.

Kui olete otsimas usaldusväärset partnerit maamõõduvaldkonnas, võtke meiega ühendust. Ruutjuur OÜ on pühendunud teie projektide edule ja oleme valmis pakkuma kohandatud lahendusi vastavalt teie vajadustele. Laske meie professionaalidel olla teie teejuht täpse mõõtmise ja projekteerimise maailmas.

Võtke meiega ühendust, et saada rohkem teavet meie teenuste ja pakkumiste kohta!

KONTAKT  

RUUTJUUR OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marju K.

Nende meeskond oli professionaalne ja suutis täpselt ja kiiresti kogu vajaliku töö teha. Kindlasti soovitan neid kõigile, kes vajavad maamõõtmiste ja geoteetiliste tööde teenuseid.

- Mart T.

Ruutjuur OÜ tõestas oma pühendumust kvaliteedile ja täpsusele minu projekti juures. Nad olid väga paindlikud ja suutsid kiiresti reageerida muutuvatele nõuetele.

- Mart T.

Ruutjuur OÜ tegi minu kinnisvaratehingu lihtsaks ja tõestas, et nad on usaldusväärsed eksperdid valdkonnas. Nende maamõõtmised ja dokumentatsioon olid täpsed ja aitasid mul kindlustada oma vara. Soovitan kindlasti nende teenuseid.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

RUUTJUUR OÜ tegevusaruanne 2022

Ruutjuur OÜ, mis on tuntud oma ehitusgeoloogiliste ja geodeetiliste uurimistööde poolest (EMTAK-i kood 71122), registreeriti Äriregistris 19. mail 2011. aastal. Sellest ajast alates on ettevõte pidevalt kasvanud ja laienenud, pakkudes oma teenuseid erinevatele klientidele.2011. aastal teostati ettevalmistustööd teenuse osutamiseks ning alustati sellega koheselt. Selle aasta müügitulu kokku oli 15 937,45 eurot, millest 552,00 eurot saadi praktika juhendamise eest. See oli ettevõtte esimene aasta, kus nad suutsid oma teenuseid pakkuda ja tulu teenida.2012. aastal jätkati alustatud

Dropdown

kõik artiklid

Hoonete inventariseerimine - miks se evajalik on?

Hoonete inventariseerimine on protsess, kus dokumenteeritakse hoone kõik olulised komponendid ja omadused. See on oluline mitmel põhjusel. Esiteks, inventarise
ssb.ee
Hoonete inventariseerimine on protsess, kus dokumenteeritakse hoone kõik olulised komponendid ja omadused. See on oluline mitmel põhjusel. Esiteks, inventariseerimine aitab mõista hoone seisukorda ja väärtust. See on kasulik nii omanikele kui ka halduritele, aidates planeerida hooldus- ja remonditöid ning optimeerida kinnisvara haldamist. Teiseks, inventariseerimine on vajalik kindlustusjuhtumite korral. Detailne ülevaade hoone komponentidest ja nende väärtusest aitab kiirendada kindlustushüvitiste menetlemist ja tagab, et saate õiglase hüvitise. Kolmandaks, inventariseerimine on oluline ka

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.