Rohkema info nägemiseks:

PREMEKOL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 339; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta PREMEKOL OÜ kohta arvamuslugu!"

PREMEKOL OÜ hetkeolukord

Juba 339 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Premekol asutati 10.06.2011. Ettevõte loodi eesmärgiga tuua turule eelkooliealistele lastele mõeldud interaktiivne õppekeskkond kooliksvalmis.ee. Esimesed õppemängud veebilehel avaldasime 2012. aasta septembris. Õppemängude loomisel on lähtutud Koolieelse lasteasutuse riiklikust õppekavast.

2022. aastal lisasime õppekeskkonda kaks uut veebimängu. Õppekeskkonna juures hinnatakse sisu professionaalsust, mängude süžeelist ülesehitust ja õpiväljundite olemasolu.

2022. aastal oli tunda huvi kasvu õppekeskkonna vastu eesti keelest muu kodukeelega perede hulgas.

Kindlasti võis siin põhjuseks olla kavandatav eestikeelsele õppele üleminek alates 2024. aasta sügisest- lasteaedades täielikult, koolides osaliselt.

2022. aastal uuendasime kooliksvalmis.ee pealehe visuaali. Lehel on nüüd kaasaegsem pildikeel. Samuti saab lehe külastaja enne ostu sooritamist parema ülevaate õppekeskkonna sisu ja mängude eesmärkide kohta. Tunduvalt kasutajasõbralikumaks on muutunud kogu veebilehe funktsionaalsus.

2022. aastal jätkas ühes Tallinna lasteaias tegutsemist „Kooliks valmis“ huviring. Huviringis on lõimitud veebimängude, töölehtede täitmise ja robootika tegevused. Lastevanemate poolt oli huvi suur.

2022. aastal oleme saanud positiivset tagasisidet mitmelt haridusasutuselt, kus on kooliksvalmis.ee õppekeskkond kasutusele võetud. Hinnatakse õppekeskkonna sisu professionaalsust, mängude eesmärgistatust, terminoloogiliselt korrektset eesti keele kasutust ja töölehtede olemasolu.

2022. aasta müügituluks kujunes 3 803 EUR (2021. a. 3 884 EUR) ja aruandeaasta kasumiks 216 EUR (2021.a. 1 128 EUR). 2022. aastal ei olnud ettevõttes ühtegi palgalist töötajat ning juhatuse liikmetele tasu ei makstud.

2023. planeerime veel laialdasemat reklaami ja info jagamist haridusasutustes. Samuti on plaanis „Kooliks valmis!“ huviringi tegevust laiendada. Kuna huviringi tegevus on suureks abiks muu kodukeelega lastele eesti keele omandamisel, keskendume peamiselt Tallinnale.

PREMEKOL OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.