Rohkema info nägemiseks:

ARTISANA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2477; jälgijaid - 5. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta ARTISANA OÜ kohta arvamuslugu!"

ARTISANA OÜ hetkeolukord

Juba 2477 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 1,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Kolisime maikuus uuele pinnale Telliskivi Loomelinnakus, mis parandas turistide voolavust poodi ja nähtavust uutele kohalikele klientidele, kuna oleme sama katuse all paljude teiste väikeettevõtetega ning disaineritega.

Tegime aasta alguses ja ka lõpus tooteportfellis puhastust – eemaldasime tootmisest kotid ning aksessuaarid, mille müük oli väike või mis olid liiga sarnased mõne muu mudeliga või mis vajasid tootearendust. Osadele väiketoodetele lisasime miinimumkogused ostmiseks. Vähendasime nahkade valikuid ning tegime toodeteks ära pikalt seisnud nahajäägid, tänu millele saime luua one-of-a-kind tooteid.

Tulime välja uute (koti)mudelitega – TOTE’ally Classic ja Travel Mate. Kaotasime ära tasuta hooldusteenuse. Parendasime oma väljapanekut edasimüüjate juures ja juurde lisandus kaks partnerit – Tallinna Kaubamaja ja Kotivabrik. Töötubade korraldamine hakkas pärast 2 aastat Covidit taastuma.

Töölt lahkus 2022. a alguses neli inimest. Vähendatud koosseisus restruktureerisime meistrite tööd ja osad said endale lisa-vastutusala. Hakkasime taas rohkem alltöövõttu kasutama. Aasta teises pooles lahkus töölt veel 2 inimest ning juurde palkasime 1. Aasta lõpuks olime leidnud tiimisuuruses tasakaalu.

Kandideerisime Vastutustundliku Ettevõtluse märgistele ning pälvisime Kuldse indeksi, mis kehtib 2a.

Aasta lõpetasime kahjumis, kuid plaanime sellest 2023 välja tulla.

Plaanid aastaks 2023: jätkata tegevusi Soome suunal; tootmises kasutada lisaks oma meistritele rohkem alltöövõttu; luua uus veeb;

Arendada digiturundust; luua netipoele ladu; jätkata tooteportfelli inventuuri ja arendamisega; jätkata katsetamist loomse naha alternatiividega; alustada konsultatsiooniteenuse pakkumisega ringdisaini ja ringmajanduse põhimõtteid rakendada soovijatele; arendada koostööd edasimüüjatega; arendada töötubade teenust; arendada koostööprojekte teiste kunstnike ja disaineritega.

ARTISANA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.