Rohkema info nägemiseks:

VISIONPLUS EESTI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme mitmetahulise ehitusvaldkonnaga, spetsialiseerudes eramute, suvekodude ja tootmishoonete ehitusele ning pakub lisaks mitmesuguseid ehitus- ja renoveerimisteenuseid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Visionplus Eesti OÜ on Eesti kapitalil põhinev ettevõte, mis on asutatud 2011. aastal. Meie peamine tegevusala hõlmab eramute ja suvekodude ehitust, samuti tootmis-, tööstus- ja abihoonete ehitust. Lisaks tegeleme mitmesuguste ehitus- ja renoveerimistöödega.

Oleme spetsialiseerunud aastaringselt kasutatavate lehtlate, mullivannide, minibasseinide ja väiksemate spade ehitamisele. Need on mõeldud nii koduaedadesse kui ka suvilatesse ja talukohtadesse. Lisaks pakume eritellimusel valmistatud käsitööna erinevaid välitooteid, sealhulgas välikäimlaid, terasse, erinevat tüüpi aedu, mänguväljakuid, kiikesid, koerakuute ja palju muud vastavalt klientide soovidele.

Meie väikeses, kuid professionaalses kollektiivis töötavad oma ala parimad spetsialistid, kes püüavad iga kliendi jaoks leida individuaalse lähenemise ja anda endast parima. Oleme pühendunud kvaliteetsete tulemuste saavutamisele ning klientide rahulolu on meie jaoks esmatähtis.

Pakume laia valikut üldteenuseid alates eramute, abihoonete, tööstus- ja tootmishoonete projekteerimisest ja ehitusest kuni lammutustööde, elektri-, nõrkvoolu- ja ventilatsiooniprojektideni. Lisaks koostame ehituskalkulatsioone ning pakume võimalust tellida juba teostatud töödele kohandatud projekte.

Meie projektide portfell hõlmab erinevaid majatüüpe, sealhulgas kivimaju ja puitmaju. Kivimajad esindavad vastupidavust ja stiili, samal ajal kui puitmajad pakuvad sooja ja looduslähedast elukeskkonda.

Kui Teil on küsimusi seoses ehituse või hinnapakkumisega, siis ärge kartke küsida. Oleme siin selleks, et aidata ja leida koos Teiega parim lahendus.

KONTAKT

VISIONPLUS EESTI OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Martin M.

Meie eramu ehitamine oli suurepärane kogemus tänu ettevõtte professionaalsele meeskonnale. Projekteerimisprotsess oli sujuv ja tulemus ületas meie ootusi.

- Marko K.

Tellisime ettevõtte käest abihoone projekteerimise ja ehitamise ning nad ületasid meie ootusi igas aspektis.

- Laura M.

Ettevõte aitas meil projekteerida ja ehitada meie tööstushoone ning me ei saaks olla õnnelikumad tulemusega. Nende kogemus ja teadmised tööstushoonete alal tõid kaasa suurepärase lahenduse.

VISIONPLUS EESTI OÜ tegevusaruanne 2022

Visionplus Eesti OÜ on Eesti ehitussektoris tuntud ja tunnustatud ettevõte, mis asutati 16. augustil 2011. aastal. Sellest ajast alates on ettevõte pühendunud kõrge kvaliteediga ehitusteenuste pakkumisele, mis hõlmab laia valikut teenuseid, alates ehituskrundi mõõtmisest kuni renoveerimis- ja ümberehitustöödeni. Ettevõtte majandusaasta algab 1. jaanuaril ja lõpeb 31. detsembril, mis on üldine raamatupidamise praktika. Selle aja jooksul tegeleb Visionplus Eesti OÜ mitmesuguste projektidega, mis hõlmavad nii uute ehitiste püstitamist kui ka olemasolevate hoonete renoveerimist ja ümberehitamist.

Dropdown

kõik artiklid

Milline on meie ettevõtte ehitustööde kvaliteet ja mis on meie missioon?

Oleme uhked, et suudame pakkuda kõrgekvaliteedilisi ehitustöid üle kogu Eesti. Koostöös usaldusväärsete partneritega suudame pakkuda täisteenust, mis hõlmab kõi
ssb.ee
Oleme uhked, et suudame pakkuda kõrgekvaliteedilisi ehitustöid üle kogu Eesti. Koostöös usaldusväärsete partneritega suudame pakkuda täisteenust, mis hõlmab kõiki ehitusprotsessi etappe - alates ehituskrundi väljamõõtmisest ja materjalide valikust kuni ehitustööde lõpetamiseni ja üleandmiseni. Ehitusprojekti edukaks teostamiseks pakume täisteenust. Meie eesmärk on muuta teie ehitusprotsess sujuvaks ja muretuks, seega hoolitseme kõige vajaliku eest. Alustame ehituskrundi väljamõõtmisest ja aitame teil valida sobivad ehitusmaterjalid, mis vastavad teie vajadustele ja eelarvele. Meie kogenud

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.