Rohkema info nägemiseks:

WERREW OÜ

3
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1493; jälgijaid - 21. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta WERREW OÜ kohta arvamuslugu!"

WERREW OÜ hetkeolukord

Juba 1493 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 21 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,4 punktiga ja kommenteeritud 87 korda.

Tegevusaruanne 2022

Werrew OÜ põhitegevusalaks on kinnisvara rentimine ja majutusteenuste pakkumine. Ettevõtte kasutada on kinnistud aadressil Puiestee 1,

Elva, kus asub Elva Postimaja, aadressil Pikk 43, Elva, kus asub Elva endine Leivatööstus ning H.Raudsepa 2, Elva kus asub Verevi motell.

Lisaks majutusteenusele pakub ettevõte Verevi motelli kõrval asuva saunaruumi rentimise võimalust, võimalust laenutada jalgrattaid, talvel uiske, rentida grillmaja ja telkimisekohti ning kasutada motelli sisehoovi ürituste korraldamiseks. Verevi motelli kõrval asuv Elva seikluspark pakub vabaaja veetmise võimalust nii motelli külastajale kui ka peredele.

2022 aasta müügitulu oli 233 841 eurot. Sellest kinnisvaraga seotud tegevused olid 80 641 eurot ja majutuseteenuse müügitulu oli 95 578 eurot ja muud pakutavad teenused 57 622 eurot.

Ettevõtte keskmine töötajate arv 2022. aastal oli 5 töötajat ning palgakulude üldsumma koos sotsiaalmaksudega oli 125 982 eurot. Juhatuse liikme tasu maksti 2022 aastal 26 838 eurot.

Ettevõte on loodud pikaajalist arenguperspektiivi silmas pidades. 2023 aastal on ettevõtte eesmärgiks suurendada motelli aastaringset täituvust ning pakkuda puhkajale-külastajale enam vabaaja veetmise võimalusi. Ettevõtte misiooniks on luua Elvast maailma parim koht, elamiseks, töötamiseks ja vabaaja veetmiseks.

Werrew OÜ on jätkuvalt tegutsev ettevõtte.

WERREW OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.