Rohkema info nägemiseks:

TARTU AUTOPESULA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme laia valiku autohooldusteenuste pakkumisega, sealhulgas välipesu, sisepuhastus, vahatamine ja erinevad lisateenused, et hoida teie sõiduk alati esindusliku välimusega.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Autoga Vanni Autopesulad on Eestis tuntud kui täisteenust pakkuvad autopesulad, mis on laialdaselt kättesaadavad suuremates linnades üle maa. Meie missiooniks on pakkuda klientidele mitmekülgseid ja professionaalseid sõidukihooldusteenuseid alates kiirest survepesust kuni keerukate poleerimiste ja keraamilise kaitse teenusteni välja.

Meie teenused:

  1. Auto välipesu: Oleme pühendunud teie sõiduki välisilme maksimaalsele säilitamisele. Teostame välipesu nii sõiduautodele kui ka kaubikutele, tagades nende välimuse puhtuse ja sära.

  2. Auto sisepuhastus: Meie professionaalne meeskond pakub põhjalikku sisepuhastust, mis hõlmab istmete keemilist puhastust, riide- ja nahakaitset ning kõike muud, mis on vajalik, et teie auto salong oleks puhas ja meeldiv.

  3. Auto vahatamine: Kasutame erinevaid vahatamise tehnikaid, sealhulgas püsivaha, värvikaitsed ja kiirvahad, et tagada teie auto värvile kaitse ja erakordne sära.

  4. Auto poleerimine: Teostame kõik poleerimistööd, mis aitavad vähendada kriimustusi, parandada värvipinda ja muuta teie sõiduk säravaks ning esinduslikuks.

  5. Auto keraamiline kaitse: Keraamiline kaitse on meie tipptasemel teenus, mis aitab kaitsta teie sõiduki värvipinda ja säilitada selle ilu pikema aja jooksul.

Meie eesmärk on muuta autohooldus lihtsaks ja mugavaks kogemuseks. Teie sõiduki puhtus ja sära on meie jaoks prioriteet ning me kasutame parimaid tehnikaid ja kvaliteetseid tooteid, et seda saavutada.

Kui soovite, et teie auto oleks alati parimas võimalikus seisukorras, külastage meid Autoga Vanni Autopesulates. Kui teil on küsimusi meie teenuste või hindade kohta, võtke julgelt ühendust. Meie sõbralik ja professionaalne meeskond on valmis teid abistama.

Külasta meie kodulehte ning broneeri aeg oma sõidukile juba täna!

koduleht

TARTU AUTOPESULA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anu H.

Aitäh Autoga Vanni Autopesulad, minu auto sai super puhtaks ja särab nagu uus!

- Saimi S.

Maailma parim vastuvõtt Tartu Autoga Vanni Zeppelini autopesulas ja auto saime kätte nagu uue!

- Kaspar T.

Sisepuhastus oli põhjalik ja tulemus suurepärane. soovitan väga!

TARTU AUTOPESULA OÜ tegevusaruanne 2022

Tartu Autopesula OÜ on ettevõte, mille põhitegevusaladeks on EMTAK koodide järgi autopesu ja muud sellega seotud teenused. See on ettevõte, mis on pühendunud oma klientidele kvaliteetse teenuse pakkumisele, hoolimata sellest, et 2022. aastal oli nende müügitulu 263 851 eurot, mille juures teeniti 30 838 eurot kahjumit. Ettevõtte tööjõud koosneb kahest lepingulisest töötajast, kellele maksti 2022. aastal kokku 21 309 eurot. Juhatusele maksti sellest summast 6 832 eurot. Majandussuhtarvude analüüs näitab, et ettevõtte käive langes 2022. aastal 10,06% võrreldes eelmise aastaga, mis oli 15,23%

Dropdown

kõik artiklid

Miks on vaja autoklaase seestpoolt pesta?

Autoklaasid on meie sõidukite oluline osa, mis võimaldavad meil nautida selget nähtavust teedel ning samal ajal kaitsta meid väliskeskkonna eest. Enamik inimesi
ssb.ee
Autoklaasid on meie sõidukite oluline osa, mis võimaldavad meil nautida selget nähtavust teedel ning samal ajal kaitsta meid väliskeskkonna eest. Enamik inimesi puhastab oma autoklaase korrapäraselt väljastpoolt, kuid vähesed mõistavad, kui oluline on ka klaaside seestpoolt puhastamine. Siin uurime, miks tasub klaase seestpoolt regulaarselt hooldada. Üks peamine põhjus, miks autoklaase seestpoolt puhastada, on nähtavuse parandamine. Kui klaasid on seestpoolt puhtad, on juhil selge ja takistusteta vaade teedele. See on oluline nii päeval kui ka öösel sõitmiseks ning aitab vähendada

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.