Rohkema info nägemiseks:

ESTNET TRADING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1398; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ESTNET TRADING OÜ kohta arvamuslugu!"

ESTNET TRADING OÜ hetkeolukord

Juba 1398 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

EstNet Trading Oü jaoks oli 2022. aasta suurte muutuste aeg. Senini peamiselt Hollandi käsitööjuustude jae- ning hulgimüügiga tegelemise asemel sai põhiliseks tegevusvaldkonnaks kirjutamisega seotu. Sisutekstide loomine, kodulehtede, reklaam- ja müügitekstide, ilukirjanduslikus võtmes tekstide kirjutamine. Samuti avalikud ülesastumised ja koolitused seoses eespool mainitud tegevustega.

Ettevõte otsustas, et lõpetab 2023. aasta märtsikuuks juustude maaletoomise ja müügi. Laopinna rendilepingute lõpetamisteade sai saadetud, sisustus ning laojäägid realiseelitakse.

Olulisi investeeringuid EstNet Trading OÜ-l 2023. aastal esialgu ei ole. Kuna juba praeguseks on välja kujunenud arvestatav kliendibaas ja tegemist on põhivahendeid mitte vajava teenuse osutamisega, siis suuremaid väljaminekuid ette näha ei ole.

Kuna juustude maaletoomise jae- ning hulgimüügiga seotud püsikulud langevad ära ja kirjutamisteenuse osutamisel kulusid ei lisandu, võib ennustada kasumlikkuse suurenemist. Kasumlikkuse kasvu nii käesoleval kui 2023. aastal lisab asjaolu, et ettevõte on osaline mitmes passiivset tulu tootvas projektis.

Näiteks Olla Ehe OÜ toodetele kirjutatud sõnumite puhul saab EstNet Trading OÜ igakuise aruandluse põhjal müügist teatava protsendi tulusid. Sarnane kokkulepe on ka Rahva Raamat AS ja veel mõne ettevõttega.

ESTNET TRADING OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.