Rohkema info nägemiseks:

VARAKOM OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 507; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta VARAKOM OÜ kohta arvamuslugu!"

VARAKOM OÜ hetkeolukord

Juba 507 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Varakom alustas majandustegevust 01.03.2012.

Tegevusvaldkonnaks on endale kuuluva kinnisvara üürileandmine ja käitus ning vajalike kommunaalteenuste ost ja vahendamine üürnikele.

2022.a. äritegevus oli jätkuvalt mõjutatud koroonaviirusest tingitud majandusliku keskkonna muutumisest vanalinna äripindadel. Lisandus Ukraina sõjaga seoses vene turistide kadumine, mis mõjutas äripindade rentnike sissetulekuid. Seoses madala nõudlusega kaubandussektoris vanalinna piirkonnas ja sellest tuleneva äripindade üürnike vähese sissetulekuga, tuli pidada läbirääkimisi ning tulla teatud määral vastu rentnike palvetele üürihinda vähendada, misläbi kaotas ettevõte oma tuludes. Kokkulepete tulemusel säilisid kõik üürisuhted.

Leidis aset jooksvate probleemide lahendamine majapidamises ning osaline inventari uuendamine, hooldus ja remont. Samuti toimus ühes korteris värskendusremont.

2022. aasta lõpuks olid kõik olemasolevad üüripinnad kaetud üürilepingutega ja toodavad ettevõttele tulu.

Paindliku üürihinna ja üüritavate pindade kvaliteedi tagamise tulemina on 2022. a. lõpuks saavutatud 100% üüritavate pindade tootluses olek.

Eelmiste perioodide jaotamata kasumi arvelt maksis osaühing osanikele dividende 17 305 eur.

2023. a. ülesandeks on kõigi üüritavate pindade majanduslikult parimatel turutingimustel tootluses hoidmine. Vastavalt võimalustele jätkub üürimistegevuse tagamiseks tegevus endale kuuluva kinnisvara hooldamisega, millest võiks märkida välis- ja sisehoovi fassaadide korrastust ja katuste värvimist..

Osaühingu tegevusega on hõivatud mõlemad kaks osanikku. Kaks tasustatud juhatuse liiget, brutopalk 26 400 eurot kokku ja üks palgaline tööaja brutopalk 12 000 eurot.

Hoolimata jätkunud madalseisust kaubanduspindade kasutusaktiivsuses vanalinnas ja selle mõjust läbi rentnike ka OÜ Varakom tulubaasile, võib 2022. aasta majandustegevusega rahule jääda.

Külli Maanurm, juhatuse liige

Sven Maanurm, juhatuse liige

VARAKOM OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.