Rohkema info nägemiseks:

JANKEN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme teedeehituse, parkimisplatside ehituse ja haljastustöödega, pakkudes tipptasemel lahendusi infrastruktuuri arendamisel ja keskkonnasõbralike ruumide loomisel.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kui räägime teedeehitusest, parkimisplatsidest ja haljastustöödest, räägime JANKEN OÜ-st - ettevõttest, mis on olnud teede arenduse ja keskkonnasõbralike projektide eestvedaja juba 11 aastat. Alates meie loomisest 2011. aastal oleme pühendunud tee rajamisele tulevikku, kõnniteede kujundamisele mugavamaks liikumiseks ja roheliste ruumide loomisele, mis inspireerivad ja hoolitsevad meie keskkonna eest.

JANKEN OÜ on spetsialiseerunud parkimisplatside ehitusele, luues alad, mis ühendavad funktsionaalsuse ja esteetika. Meie meeskond kujundab parkimisplatsid vastavalt klientide vajadustele, arvestades ohutust, liikluse sujuvust ja keskkonda. Oleme pühendunud sellele, et teie ettevõtte või kogukonna parkimisala oleks efektiivne ja kutsuv.

Kõnniteed on linnakeskkonnas eluliselt olulised ja JANKEN OÜ on teede kujundamise spetsialist. Meie kõnniteede ehitusprojektid hõlmavad nii linnatänavate kõnniteid kui ka maapiirkondade jalakäijate teid. Teeme kindlaks, et need teed oleksid ohutud, mugavad ja esteetiliselt nauditavad.

JANKEN OÜ tegeleb ka haljastustöödega, aidates kujundada rohelisi ruume, mis parandavad elukvaliteeti ja toetavad loodust. Oleme ekspertidena rohelise infrastruktuuri loomises ning jätkusuutlike ja keskkonnasõbralike haljastuslahenduste väljatöötamises.

Oleme uhked, et oleme viimased 11 aastat olnud osa Eesti teede ja keskkonna kujundamisest ning jätkame seda teekonda põnevusega. Kui vajate tipptasemel teede ehitust, kõnniteede kujundamist või haljastustöid, võtke meiega ühendust ja leiame koos parima lahenduse, mis vastab teie projektide vajadustele ja toetab paremat tulevikku.

Võtke meiega ühendust juba täna!
Kontakt:

+372 525 1714

JANKEN OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Eva M.

JANKEN OÜ osutus minu parkimisprojektis usaldusväärseks partneriks. Nad lõid mitte ainult tõhusa parkimisala, vaid ka mugavuse, mis muudab iga päeva lihtsamaks.

- Andres K.

Nende teede ehitustööde meeskond on tõeline professionaalide punt. Minu teeprojekt sai valmis kiiresti ja ilma probleemideta. Soovitan JANKEN OÜ-d igale infrastruktuuri arendajale.

- Liis L.

JANKEN OÜ on muutnud meie kogukonna kõnniteed turvalisemaks ja esteetilisemaks. Nende keskkonnasõbralikud lahendused on inspireerivad ja panustavad meie elukeskkonna parendamisse.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

JANKEN OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Janken on ettevõte, mis on spetsialiseerunud erinevate väiksemate ehitustööde teostamisele tellimuste alusel. See tähendab, et meie klientide vajadused ja soovid on meie jaoks esmatähtsad ning meie eesmärk on pakkuda neile parimat võimalikku teenust. Meie tööde teostamisel kasutame enamasti alltöövõtjate teenuseid. See tähendab, et meil on võimalus kasutada erinevate valdkondade spetsialiste, kes on oma ala asjatundjad. See võimaldab meil tagada kõrgeima kvaliteediga töö tulemuse, sest iga tööetappi teostab selle ala spetsialist. Lisaks alltöövõtjate teenustele kasutame oma töös ka

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas muuta rohelised ruumid elavaks elukeskkonnaks?

Roheline keskkond on elukvaliteedi parandamisel ja loodusliku mitmekesisuse toetamisel võtmeks. Selles artiklis uurime, kuidas JANKEN OÜ on võtnud endale missio
ssb.ee
Roheline keskkond on elukvaliteedi parandamisel ja loodusliku mitmekesisuse toetamisel võtmeks. Selles artiklis uurime, kuidas JANKEN OÜ on võtnud endale missiooniks muuta meie ümber olev keskkond rohelisemaks, elavamaks ja keskkonnasõbralikumaks. Haljastustööd hõlmavad endas roheliste alade loomist ja hooldamist, et need muutuksid atraktiivseks ja funktsionaalseks osaks igapäevaelust. JANKEN OÜ ekspertidest koosnev meeskond on pühendunud roheliste ruumide kujundamisele, mis parandavad elukvaliteeti ja toetavad looduse tasakaalu. Meie haljastustööd on alati suunatud jätkusuutlikkusele ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.