Rohkema info nägemiseks:

NEW GARAGE TIME OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Spetsialiseerume kvaliteetsele UX/UI disainile, veebiarendusele, e-äri lahendustele ja tarkvaraarendusele, aidates ettevõtetel saavutada oma digitaalsed eesmärgid ja tagades meeldiva kasutajakogemuse klientidele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie ettevõte on pühendunud meeskond, kellel on sügav kirg ning rikkalik kogemus UI/UX disaini valdkonnas. Oleme spetsialiseerunud veebirakenduste ja veebilehtede kasutajaliideste loomisele, mis mitte ainult ei ahvatle visuaalselt, vaid pakuvad ka suurepärast kasutajakogemust.

Lahendused Sinu äri probleemidele

Kas otsid viisi, kuidas tõsta oma veebipõhiseid äriprotsesse uuele tasemele? Meie oleme siin, et aidata sul oma eesmärke saavutada. Meie fookus on luua kohanduvaid kasutajaliideseid, mis vastavad täpselt sinu ettevõtte vajadustele. Olgu see siis nutiseadmetele või arvutitele mõeldud rakendused, meie eesmärk on leida optimaalne lahendus sinu äri probleemidele.

Terviklik lähenemine kasutajakogemusele ja kasutajaliidesele

Meie töö algab alati põhjaliku kasutajakogemuse ja kasutajaliidese analüüsiga. Soovime mõista sinu sihtgrupi vajadusi ja ootusi ning seejärel kujundada kasutajaliidesed, mis teevad nende elu lihtsamaks ja nauditavamaks.

Disainiprotsessis paneme suurt rõhku esteetikale ja funktsionaalsusele, tagades samal ajal, et sinu brändi isiksus säiliks. Me ei ole lihtsalt disainerid, vaid ka probleemide lahendajad, kes loovad kasutajaliideseid, mis toetavad ja edendavad sinu äri eesmärke.

Kvaliteetne testimine

Meie töö ei lõpe disainiga. Teeme põhjalikke testimisi, et veenduda, et kõik toimib sujuvalt ja vigadeta. Kasutame erinevaid seadmeid ja platvorme, et tagada optimaalne toimimine igal seadmel ja brauseris. Sinu veebirakendus või -leht on meie jaoks valmis alles siis, kui see on täielikult testitud ja kvaliteedikontrollist läbinud.

Võtke meiega ühendust!

Vaata rohkem

NEW GARAGE TIME OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kairi K.

New Garage Time on parim partner, keda meie ettevõte oma tarkvaraarendusele tahta võiks!

- Kerli P.

Nad on alati nõu andes ja abivalmis. Nad teavad, kuidas meie probleeme lahendada, ja aitavad meil oma eesmärke saavutada.

- Kristiina T.

Nad tegid suurepärast tööd meie veebirakenduse arendamisel ja disainimisel.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

NEW GARAGE TIME OÜ tegevusaruanne 2022

Osaühing New Garage Time, mis on tuntud oma kvaliteetse programmeerimisteenuse poolest, alustas oma tegevust 2011. aasta oktoobris. Sellest ajast alates on ettevõte pidevalt kasvanud ja arenenud, pakkudes oma klientidele parimat võimalikku teenust. 2022. aasta müügitulu oli muljetavaldav 242 710 eurot, mis näitab ettevõtte pühendumust ja jõupingutusi oma valdkonnas. Müügitulust moodustas 100% programmeerimisteenus, mis on ettevõtte peamine tegevusala.2023. aastal plaanib OÜ New Garage Time jätkata tegevust oma põhitegevusalal. Ettevõtte eesmärk on säilitada praegused kliendid, pakkudes neile

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas võimendada enda äri läbi tööprotsesside automatiseerimise?

Tänapäeva kiiresti arenevas ärimaailmas on üha olulisemaks muutunud efektiivne ja tõhus tööprotsesside haldamine. Üks parimaid viise selle saavutamiseks on auto
ssb.ee
Tänapäeva kiiresti arenevas ärimaailmas on üha olulisemaks muutunud efektiivne ja tõhus tööprotsesside haldamine. Üks parimaid viise selle saavutamiseks on automatiseerimine - see võimaldab ettevõtetel säästa aega, vähendada vigu ning suurendada tootlikkust ja kasumlikkust. Tänu tehnoloogia arengule on praegu olemas palju veebirakendusi, mis aitavad automatiseerida äriprotsesse. Kui soovite oma ettevõtet laiendada ja kasvatada, siis on aeg mõelda sellele, kuidas automatiseerimine võib aidata teil selles saavutada edu. Siin on mõned olulised aspektid, mida tasub arvestada, kui soovite

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.