Rohkema info nägemiseks:

KARO SERVIS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud sõiduautode ja rasketehnika professionaalsele hooldusele, remondile ning kõikidele seonduvatele teenustele, tagades tehnika sujuva töö ja ohutu liikluse.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Tehnoloogia kiire areng nõuab usaldusväärset ja professionaalset hooldust. Alates 2011. aastast on KARO SERVIS OÜ olnud juhtivaks partneriks sõiduautode ja rasketehnika omanikele, pakkudes tipptasemel hooldus- ja remonditeenuseid. Oleme teadlikud, kui oluline on hoida tehnika korras ja töövalmiduses ning seetõttu oleme pühendunud tagama kiireid teenuseid, taskukohaseid hindu ja kvaliteeti, ilma et peaksime kompromisse tegema.

Kas sinu sõiduk vajab remonti või hooldust? Oleme spetsialiseerunud sõiduautode remondile ja hooldusele ning pakume ka kiiret ja efektiivset rehvivahetust. Meie kogenud meeskond tegeleb veoautode ja rasketehnika remondiga, tagades, et suuremadki probleemid lahendatakse kiiresti ja tõhusalt.

Kas su sõiduk käitub veidralt? Meie täpne diagnostika aitab tuvastada probleemi allika ning kiirendab remondiprotsessi. Elektrisüsteemidega seotud probleemid? Meie eksperdid teostavad elektritöid kiiresti ja usaldusväärselt. Tagame, et sinu sõiduki seisusoojendaja töötab tõrgeteta, et saaksid nautida mugavat sõitu igal ajal.

Hüdraulikasüsteemide spetsialistidena teostame hüdraulikatöid, tagades, et su tehnikaga seotud hüdraulikaprobleemid saavad professionaalse lahenduse. Vajad metalli- või keevitustöid? Meie kogenud meeskond teeb seda kiirelt ja täpselt vastavalt su vajadustele. Oleme eksperdid kahjukäsitluses, aidates sul taastada oma sõiduki endisesse seisukorda pärast õnnetust või kahjustust.

KARO SERVIS OÜ asub vaid 20-minutilise autosõidu kaugusel Tallinnast, muutes meid sinu lähimaks ja mugavaimaks hooldus- ning remondipartneriks. Meie meeskond on pühendunud pakkuma parimaid teenuseid kiirelt, tõhusalt ja taskukohase hinnaga. Oleme siin selleks, et tagada sinu sõiduki sujuv töö ja ohutus teedel.

Kui otsid usaldusväärset ja professionaalset rasketehnika hooldust ja remonti, siis võta meiega ühendust juba täna. Meie asjatundlik meeskond leiab alati parima lahenduse just sinu vajadustele. Sinu tehnika heaolu on meie prioriteet!

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

KARO SERVIS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kaisa N.

Suurepärane teenindus! Kliimaseade töötab nagu uus. Soovitan Boschi autoteenindust igale automanijale!

- Roomet L.

Kiire ja professionaalne hooldus. Värskus sõidus on märgatav. Aitäh Boschi meeskond!

- Jaan E.

Suurepärane kogemus! Kliimahooldus oli kiire, hind oli õiglane ja õhk on nüüd puhas ja mõnus!

KARO SERVIS OÜ tegevusaruanne 2022

Karo Servis OÜ on Eesti ettevõte, mis on spetsialiseerunud mootorsõidukite hooldus- ja remonttöödele. See on ettevõte, mille tööd korraldavad juhatuse liikmed, kes on pühendunud oma klientidele parima võimaliku teenuse pakkumisele.2022. aasta majandusaasta oli Karo Servis OÜ jaoks edukas. Ettevõtte müügitulu ületas 170 000 eurot, mis on märkimisväärne saavutus. Lisaks oli majandusaasta kasum 1 314 eurot, mis näitab, et ettevõte on finantsiliselt tugev ja jätkusuutlik. Karo Servis OÜ eesmärgid 2022. aastaks olid võlgnevuste likvideerimine, efektiivsuse tõstmine ning kõrgema lisandväärtusega

Dropdown

kõik artiklid

Kliimaseade sõidukis - KARO SERVIS OÜ

Kliimaseade on meie sõidukites sageli üks alahinnatumaid komponente, kuni hakkame märkama ebameeldivaid lõhnu või õhukvaliteedi halvenemist. Õnneks on olemas li
ssb.ee
Kliimaseade on meie sõidukites sageli üks alahinnatumaid komponente, kuni hakkame märkama ebameeldivaid lõhnu või õhukvaliteedi halvenemist. Õnneks on olemas lihtne viis, kuidas hoida kliimaseade värskelt toimivana ja õhku puhtana, ning see on lihtne harjumus, mida iga autoomanik saab rakendada. Üks käepärane nipp, mida tasuks järgida, on käivitada sõiduki kliimaseade üks kord nädalas kümne minuti jooksul. Valige suurim ventilaatorikiirus ja kõige jahedam temperatuuriseade ning laske kliimaseadmel mõnusat õhku genereerida. See lihtne harjumus mitte ainult ei hoida süsteemi toimimist

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.