Rohkema info nägemiseks:

ALLEPAL OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 19363; jälgijaid - 37. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta ALLEPAL OÜ kohta arvamuslugu!"

ALLEPAL OÜ hetkeolukord

Juba 19 363 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 37 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

AllePal OÜ (edaspidi ettevõte) on spetsialiseerunud ostu-müügi ja teenuste internetiportaalide haldamisele. Meie ettevõte opereerib mitmeid tuntud kaubamärke, sealhulgas kv.ee, osta.ee, auto24.ee, kuldnebors.ee, mototehnika.ee, rasketehnika.ee, veetehnika.ee ja getapro.ee.

See tegevusaruanne annab ülevaate ettevõtte tegevusest ja finantsolukorrast aruandeaastal 01.mai 2022 kuni 30.aprill 2023.

Tegevuskeskkond ja mõju majandustulemusele

Arvestades laenuintresside tõusu, Ukraina sõda ja kõrgeid energiahindu, koges kinnisvaraturg majandusaasta jooksul jahenemist. Siiski hakkas turu taastumise märke ilmnema majandusaasta lõpus. Kinnisvara kui ka autode müügiperioodid pikenesid. See omakorda soodustas pikema perioodiga reklaamipakettide müüki, mis mõjutas positiivselt meie portaale. Jahtunud kinnisvaraturg tõi kaasa nõudluse reklaamtoodete järele.

Meie üldkuulutuste ja kauplemisportaalid on koos muu e-kaubandusega kasvamas, aga peale COVID’i aegset suurt kasvu on kasv kõrge võrdlusbaasi pealt aastaga tagasihoidlikum.

Ettevõtte äritegevus ei sõltu hooajast.

Olulised sündmused

Majandusaastal omandasime teenusteportaali GetaPro.ee, mis on Eestis juba mõnda aega tegutsenud. Portaali teenused on tasuta ja on suutnud kasutajate hulka oodatust kiiremini kasvatada. Plaanime järgmisel aastal teatud osa portaali teenustest muuta tasuliseks.

Sotsiaalne tegevus

Meie ettevõtte tegevus aitab edendada kestvuskaupade ringlust, pikendades seeläbi nende kasulikku eluiga ja toetades säästlikumat keskkonda. Lisaks aitab meie osalus avalike sektori varade internetioksjonitel suurendada tehingute läbipaistvust ja võimaldab avalikul sektoril säästa kulusid.

Investeeringud põhivarasse

Aruandeperioodil investeerisime materiaalsesse põhivarasse 44 tuhat eurot ning immateriaalsesse põhivarasse 330 tuhat eurot. Järgmisel majandusaastal on plaanis investeerida serveritesse ja muudesse IT-varadesse mõne võrra enam.

Tulud, kulud ja kasum

Aruandeaastal oli meie ettevõtte müügitulu 15,5 miljonit eurot ning puhaskasum 1,79 miljonit eurot. Meie peamised tuluallikad on seotud kuulutuste esitamise teenustasude, reklaami ja komisjonitasudega.

Ettevõtte põhikirjaga ei ole dividendipoliitikat määratud. Kasum jaotatakse (kahjum kaetakse) igakordselt seadusega ettenähtud korras.

Finantsriskid

Ettevõtte tegevusega kaasnevad mitmed finantsriskid, sealhulgas tururisk, krediidirisk ja likviidsusrisk. Meie ettevõtte riskijuhtimisprogramm keskendub finantsturu volatiilsuse maandamisele ning eesmärgiks on finantsriskide minimeerimine ja finantstulemuste stabiilsuse tagamine.

Krediidiriski maandamiseks jälgime pidevalt võlgnevusi ja kasutame vajadusel meeldetuletusi ja hoiatusi. Likviidsusriski maandamiseks tagame piisavad rahalised vahendid ja krediidilimiidid. Valuutariski vältimiseks teostame arveldusi ainult eurodes.

Juhatus ja personal

Ettevõtte tegevjuhtkond ja kõrgem juhtkond teenisid majandusaastal tasusid summas 80 tuhat eurot. Ettevõtte tööjõukulud, sealhulgas maksud ja muud soodustused, olid 2 069 tuhat eurot ning töötajate keskmine arv täistööajale taandatuna oli 39.

Eesmärgid

Peamised eesmärgid järgmiseks majandusaastaks hõlmavad turuosa kasvatamist ning toodete arendamist kasutusmugavuse ja kättesaadavuse osas.

Kokkuvõte

Aruandeaasta jooksul tegi AllePal OÜ mitmeid strateegilisi samme, omandades GetaPro.ee portaali ning jätkates erinevate internetiportaalide edukat haldamist. Oma tegevuses oleme pööranud tähelepanu sotsiaalsele vastutusele ja keskkonnasäästlikkusele. Vaatamata väljakutsetele kinnisvara ja autode sektoris, jätkame oma eesmärkide poole püüdlemist ja vaatame tulevikku optimistlikult. E-kaubanduses näeme kasvu jätkusuutlikust ja veel enam näeme kestvuskaupade ringluse kasvu, kus meie kauplemisportaalidel on oluline roll.

ALLEPAL OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.