Rohkema info nägemiseks:

CLEANPRO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume professionaalseid puhastus- ja kinnisvarahooldusteenuseid, hõlmates hoolduskoristust, välikoristust, eripuhastustöid, aknapesu ja vaibapesu Tartu linnas ja selle ümbruses.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Tartu, Eesti – Puhtus ja korrastatus on iga kodu või ettevõtte visiitkaart. Kui otsite usaldusväärset partnerit, kes suudab teie kinnisvara säilitada säravana, siis olete jõudnud õigesse kohta. Tutvustame teile CLEANPRO OÜ-d, professionaalset puhastus- ja kinnisvarahooldusettevõtet, mis pakub mitmekülgseid teenuseid Tartu linnas ja selle ümbruses.

Tagame, et teie ruumid säraksid puhtusest ja korrektsusest. Meie kogenud meeskond teeb hoolduskoristust nii kodudes kui ka ärihoonetes. Hoolitseme teie välisruumide eest, tagades puhtuse ja korra igal aastaajal. Meie spetsialistid teavad, kuidas hoida teie õueala esinduslikuna.

Teie vara vajab hoolt ja tähelepanu. Me pakume mitmekülgseid kinnisvarahooldusteenuseid, sealhulgas väikeste remonditööde teostamist ja haljastuse hooldamist. Erilised olukorrad vajavad erilisi lahendusi. Meie meeskond on varustatud vajaliku teadmise ja varustusega, et lahendada ka kõige keerulisemad puhastusprobleemid.

Puhtad aknad lasevad sisse rohkem valgust ja parandavad ruumi üldmuljet. Pakume professionaalset aknapesuteenust, et teie aknad oleksid alati laitmatult puhtad. Teie vaibad vajavad regulaarset hooldust, et säilitada oma välimust ja kvaliteeti. Meie vaibapesuteenused aitavad eemaldada plekid ja kogunenud mustuse, muutes teie vaibad värskeks ja lõhnastatuks.

Oleme uhked oma pühendumuse üle teeninduskvaliteedile ja kliendirahulolule. Meie professionaalne meeskond kasutab ainult parimaid puhastusvahendeid ja -tehnikaid, tagades sellega teie kinnisvara ideaalse seisukorra.

Kui olete otsimas usaldusväärset ja kogenud partnerit puhastus- ja kinnisvarahooldustööde jaoks Tartu linnas ja selle ümbruses, siis võtke meiega ühendust juba täna. Oleme siin, et pakkuda teile parimat teenust ja leida kohandatud lahendus vastavalt teie vajadustele.

Võtke meiega ühendust juba täna!


KONTAKT

CLEANPRO OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Riina O.

Suurepärane teenus! Koristati põhjalikult ja viisakalt. Olen väga rahul!

- Kairi E.

Kõrgekvaliteediline puhastusteenus. Meeskond oli kiire, täpne ja sõbralik!

- Mart B.

Usaldusväärsed ja professionaalsed. Kõik tööd said tehtud kiirelt ja tõhusalt!

CLEANPRO OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Cleanpro, mis asutati 15. detsembril 2011. aastal, on aastate jooksul kujunenud usaldusväärseks ja professionaalseks koristusettevõtteks. Cleanpro OÜ on spetsialiseerunud erinevatele koristusteenustele, sealhulgas hoolduskoristusele, välikoristusele ja eritöödele. Ettevõtte peamiseks tegevuspiirkonnaks on Tartu ja selle ümbrus, kus nad on teeninud klientide usalduse oma pühendumuse ja kvaliteetse töö kaudu. Osaühingu põhitegevusala on hoonete üldpuhastus, millele viitab ka EMTAK kood 81211. See tähendab, et nad pakuvad laia valikut puhastusteenuseid, alates igapäevasest koristusest kuni

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas on hoolduskoristus Teie kinnisvara parim sõber?

Kas olete kunagi mõelnud, kuidas teie kinnisvara hooldus võib mõjutada selle väärtust ja üldist meeleolu? Kodu või kontor, ükskõik kui kaunis see alguses oli, v
ssb.ee
Kas olete kunagi mõelnud, kuidas teie kinnisvara hooldus võib mõjutada selle väärtust ja üldist meeleolu? Kodu või kontor, ükskõik kui kaunis see alguses oli, vajab aja jooksul hoolt ja tähelepanu säilitamaks oma esialgset võlu ja värskust. Just siin tuleb mängu professionaalne hoolduskoristus. See teenus ei ole lihtsalt põrandate pühkimine või akende pesemine; see on investeering teie kinnisvara tulevikku. Meie uues artiklis uurime, kuidas CLEANPRO OÜ pakutav kvaliteetne hoolduskoristusteenus võib teha imesid teie kodu või kontori jaoks. Puhas ja korras keskkond loob positiivse atmosfääri,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.