Rohkema info nägemiseks:

ALEONZA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 242; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ALEONZA OÜ kohta arvamuslugu!"

ALEONZA OÜ hetkeolukord

Juba 242 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Põhitegevuseks on firma ALEONZA üürile korterid (mis kuuluvad ettevõttele), et üksikisikud ja juriidilised isikud. Ettevõtte missiooni ALEONZA «Luua kodus oma klientidele."

Sest ettevõtte Klientiide ALEONZA lisada üksikisikuid - noortele peredele, noorte alustada iseseisva elu; juriidilised isikud - ettevõtlusega, tegelevate ettevõtele Narva piirkonna Ida-Virumaa, töötajad, kes vajavad ajutist eluaseme.

Peamine tarnija partner on Narva ALEONZA firma Imhotepkomp, mis vajadusel osutab teenuseid parandada omandatud korterid järgnevaks sünnitust (tavaliselt asendamine aknad ja uksed, ja ülejäänud kui on vaja).

Aastal 2022, töötasude ja palkade juhatuse esimees - Shmatko Alexey ei maksta. Svetlana

Pantyukhina juhatuse liige maksti töötasu summas 4800,00 eurot. Muud hõivatu klienditeeninduse, mis oleks makstud palka. See on tingitud firma konto ALEONZA, mis ei anna mingit tootmise või muu jõuline tegevus.

Tulevikus plaanib ettevõte ALEONZA väärt realiseerimiseks oma missiooni ostes täiendavate vahendite ja teenuste kõrgem kvaliteet, seda nii üksikisikute ja juriidiliste isikute - kliendid ALEONZA.

Tulevikuplaanidest firma ALEONZA on realiseerimise oma missiooni ostes täiendavaid rajatisi ja teenuseid kõrgema kvaliteediga, nii üksikisikud ja jüriidilised - kliendid ALEONZA.

Füüsiliste isikute puhul - kliendid ALEONZA kandub paindlikum hinnapoliitika, sõltuvalt kulud kommunaalteenuste kliendi nõudmistele.

ALEONZA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.