Rohkema info nägemiseks:

ALPAKAFARM OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2084; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 5+ "Kirjuta ALPAKAFARM OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast ALPAKAFARM OÜ-sse, kus ajaloo sosinad ja looduse pehme sumin põimuvad puhtaks imetluseks. Tori valla lopsakas embuses asuv meie farm ei ole lihtsalt sihtkoht; see on kogemus, mis viib tagasi viikingite päevadesse, seiklus, mis kutsub astuma maailma, kus haruldasemad tõud õitsevad.

Meie uhkus peitub Ouessant'i lammastes, maailma väikseimas lambatõus, mida hellitavalt tuntakse kui Bretagne'i kääbust. Nende intuitiivsed ja uudishimulikud loomad, kelle sugupuu ulatub tagasi viikingite poolt maha jäetud loomade karmi ellujäämiseni, on imetlusväärsed. Nende tihe, kahekordne vill, mis on peamiselt mustades ja pruunides toonides, on ketraja aare, ihaldatud selle erakordse kvaliteedi ja soojuse poolest.

Kuid imed ei lõppe siin. Meie karjamaid läbides kohtute meie majesteetlike guanakodega, Andide kõrgete kaamelilaadsete loomadega, kõrvuti õrnade alpakate ja laamadega, kes meie farmis kodu on leidnud. Iga loom, alates mängulistest Kameruni kitsedest kuni võluvate Valais Blacknose lammasteni, lisab rikkaliku kihi, mis teeb ALPAKAFARM OÜ-st varjupaiga neile, kes otsivad ühendust loodusega.

Kui uurite, laske seiklushimul end juhtida. Jalutage meie alpakatega, tunnetage farmi pulssi ja sukelduge rahusse, mida ainult nende rahulike loomade seltskond pakkuda saab. Meie farm on alternatiivse eluviisi ilu tunnistajaks, koht, kus puhkus ja meelelahutus kohtuvad reisimise ja matkamisega, luues mälestusi, mis püsivad kaua pärast meie väravatest lahkumist.

Külastage meie e-poodi, et tuua ALPAKAFARM OÜ tükike oma koju. Luksuslikest lõngadest, mis on kedratud meie Ouessant lammaste villast, kuni ainulaadsete farmi-inspireeritud meeneteni, iga ese on meie loo kangas, oodates, et see teie omaga põimuda.

ALPAKAFARM OÜ on enamat kui lihtsalt farm; see on rännak läbi aja, elu tähistamine ja hingele pühakoda. Me kutsume teid osa saama meie loost, jagama rõõmu ja rahu, mida meie loomad toovad. Omaks võtma alternatiivi, võlumaailma, omaks võtma ALPAKAFARM OÜ.

Kontakt

ALPAKAFARM OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Julia M.

Tõeliselt eriline koht, kuhu alati tagasi tahaksin tulla.

- Peeter S.

Täiuslik koht linnakärast eemaldumiseks, aitäh!

- Oliver P.

Rahu ja harmoonia täiuslik paik.

Millised on keskkonnasõbraliku villa valiku veenvad põhjused?

Vill on olnud sajandeid inimtsivilisatsiooni alustala, pakkudes soojust ja mugavust kui looduslik kiud. Kuid meie kaasaegses maailmas on villa valikul – ja eriti keskkonnasõbraliku villa valikul – kaugemale ulatuvad tagajärjed, mis ületavad pelgalt funktsionaalsuse. Siin uurime veenvaid põhjuseid, miks keskkonnasõbralik vill on teadlikule tarbijale suurepärane valik. Keskkonnasäästlikkus Vill on taastuv ressurss, lammastel kasvab igal aastal uus villakas. See looduslik tsükkel tagab pideva varustatuse ilma loodusvarasid ammendamata. Lisaks nõuab vill minimaalset töötlemist ja sünteetilisi

Dropdown

kõik artiklid

Milliseid teaduslikke tõendeid on loomadega teraapia kasulikkuse kohta?

Loomade abil toimiv teraapia (AAT) on kasvav valdkond, mis kasutab loomi inimeste aitamiseks toibuda või paremini toime tulla terviseprobleemidega, sealhulgas v
ssb.ee
Loomade abil toimiv teraapia (AAT) on kasvav valdkond, mis kasutab loomi inimeste aitamiseks toibuda või paremini toime tulla terviseprobleemidega, sealhulgas vaimuhaiguste ja krooniliste haigustega. AAT võib hõlmata erinevaid tegevusi alates loomaga pai tegemisest või hoolitsemisest kuni struktureeritud terapeutiliste sekkumisteni. Loomadega suhtlemine võib pakkuda lohutust, vähendada stressi ja pakkuda kaaslastunnet. Need kohtumised aitavad alandada vererõhku, parandada südame-veresoonkonna tervist ja vabastada endorfiine, mis tekitavad rahustava toime. Teadus tervenemise taga Uuringud on

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.