Rohkema info nägemiseks:

METSAHAKE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 7869; jälgijaid - 20. Arvustusi - 4; Artikleid 3+ "Kirjuta METSAHAKE OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Metsahake OÜ on juba alates 2012. aastast olnud juhtiv jõud hakkepuidu tootmise ja müügi valdkonnas, pakkudes mitmekülgseid teenuseid, mis hõlmavad kogu metsanduslikku tsüklit alates raieõiguse ostmisest kuni hakkepuidu transportimiseni.

Ettevõtte peamine fookus on hakkepuidu tootmine, mille aluseks on võsa. See mitte ainult ei tee metsa majandamist lihtsamaks ja kulutõhusamaks, vaid parandab ka metsa üldist ilmet, muutes tegevuse keskkonnasäästlikuks.

Metsahake OÜ pakub mitmeid metsandusteenuseid, sealhulgas hakkepuidu müük, transportteenused ning puitmaterjali hakkimine ja purustamine mobiilsete hakkuritega. Ettevõte on spetsialiseerunud ka jäätmepuidust küttematerjali tootmisele katlamajade tarbeks.

Lisaks hakkepuidu tootmisele ja müügile pakub Metsahake OÜ täielikku metsaraie teenust, mis hõlmab harvesteri ja forwarderiga teostatavaid lõikeid. See tagab metsaomanikele parima lõikuskvaliteedi, optimaalse metsamaterjali väljatuleku ning keskkonnasäästliku töö teostamise. Ettevõte on pühendunud metsakultuuride hooldamisele, valgustusraiele, hooldus- ja harvendusraiele, sanitaarraiele ja lageraiele, pakkudes kõiki vajalikke teenuseid metsa säästlikuks majandamiseks.

Metsahake OÜ ei piirdu ainult hakkepuidu tootmise ja müügiga, vaid pakub ka mitmeid ostuteenuseid, sealhulgas kasvava metsa raieõiguse, ümermetsamaterjali ja kasvava võsa ostmist. Ettevõte ostab mitmesuguseid materjale, alates raidmetest kuni sae- ja puidutööstuste jääkideni.

Kui olete huvitatud usaldusväärsest partnerist metsandusvaldkonnas, siis võtke Metsahake OÜ-ga ühendust. Oleme valmis pakkuma parimaid lahendusi teie vajadustele, olgu need seotud hakkepuidu tootmise, müügi või metsaraiega. Koos leiame alati parima lahenduse, mis rahuldab teie nõudmisi ja toetab keskkonnasõbralikku metsamajandust.

Küsimuste ja partnerluse osas võtke meiega ühendust aadressil info@metsahake.ee või helistage meile numbril +372 509 2222. Alustagem teekonda jätkusuutliku tuleviku poole, üks hake korraga.

METSAHAKE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liina

Tänan professionaalsuse eest.

- Jaan

Võtsid arvesse kõik meie vajadused, suurepärane kogemus.

- Karl

Suurepärane hakkepuit ja kiire teenindus.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas hakkepuitu taastuvenergia eesmärkide saavutamiseks kasutada?

Tänapäeval, kus taastuvenergia saavutab üha suuremat tähtsust, on oluline leida jätkusuutlikke viise energiavajaduse rahuldamiseks. Üheks efektiivseks lahenduseks on hakkepuit, mida Metsahake OÜ toodab ja müüb. Hakkepuit on looduslik ja taastuv ressurss, mis sobib suurepäraselt alternatiivseks kütuselahenduseks. Metsahake OÜ on pühendunud hakkepuidu tootmisele, tagades samal ajal metsade säästliku majandamise ja jätkusuutliku energiatootmise. Metsahake OÜ pakub mitmekülgseid teenuseid, võimaldades hakkepuidu integreerimist taastuvenergia projektidesse. Olgu see siis küttematerjaliks

Dropdown

kõik artiklid

Metsaõiguste müügi eelised

Metsaõigused viitavad seaduslikele lubadele või litsentsidele, mis võimaldavad üksikisikutel või ettevõtetel teatud maa-alalt puitu raiuda. Neid õigusi saab müü
ssb.ee
Metsaõigused viitavad seaduslikele lubadele või litsentsidele, mis võimaldavad üksikisikutel või ettevõtetel teatud maa-alalt puitu raiuda. Neid õigusi saab müüa, rentida või üle anda, andes omanikule volituse puitu teatud tingimustel välja võtta. Maaomanike jaoks võib metsaõiguste müük olla strateegiline samm oma puiduressursside väärtuse vabastamiseks ilma otsese osaluseta raietöödes. See võimaldab puidu väärtust kapitaliseerida, samal ajal vähendades riske ja kohustusi, mis on seotud puidu raiumisega. Rahalised eelised Oma metsaõiguste müümine pakub ettemakset, pakkudes koheseid rahalisi

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.