Rohkema info nägemiseks:

VEDELGAAS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Vedelgaas OÜ on täisteenust pakkuv energiaettevõte, mis on asutatud eesmärgiga teenindada tööstussektorit.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Oleme tuntud täisteenust pakkuv energiaettevõte, mis on keskendunud tööstussektori vajadustele. Meie ettevõtte südames on pühendumus energiasüsteemide tõrgeteta toimimisele ning klientide rahulolule. Oleme loodud selleks, et pakkuda usaldusväärset, innovatiivset ja tulemuslikku teenust, mis vastaks tänapäeva tööstuse kõrgetele standarditele.

Meie meeskond on meie suurim vara. Meie pikaajalise kogemuse ja ulatusliku oskusteabe abil oleme võitnud klientide usalduse, tagades energiasüsteemide töökindluse igas olukorras. Meie meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kes on pühendunud oma tööle ja kes teavad, kuidas lahendada isegi kõige keerulisemaid väljakutseid. Oleme uhked oma meeskonna mitmekesisuse üle, mis võimaldab meil mõista erinevate tööstusharude vajadusi ja kohandada oma teenuseid vastavalt.

Meie eesmärk on olla teie usaldusväärne partner energiasüsteemide valdkonnas. Meie tegevusalad hõlmavad mitmesuguseid teenuseid alates energiasüsteemide projekteerimisest ja paigaldamisest kuni hoolduse ja järelvalveni. Me mõistame, et iga klient on erinev, seetõttu kohandame oma lahendusi vastavalt teie konkreetsetele vajadustele.

Kui otsite energiasüsteemide valdkonnas professionaalset ja kogenud partnerit, siis ärge kartke meiega ühendust võtta. Oleme siin selleks, et aidata teil saavutada oma energia eesmärgid ja tagada teie ettevõtte sujuv ja efektiivne toimimine. 

Võtke meiega ühendust!

Vaata rohkem

VEDELGAAS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan T.K.

Meeldiv ja sõbralik meeskond, kes on alati valmis abiks. Nad aitavad meil energiat säästa ja on selleks suurepärased!

- Merili M.K.

Olen töötanud nendega juba pikka aega ja saanud alati suurepäraseid tulemusi. Nad on usaldusväärsed ja professionaalsed!

VEDELGAAS OÜ tegevusaruanne 2022

Vedelgaas OÜ on Eestis ainulaadne täisteenust pakkuv energiaettevõte, mis on loodud spetsiaalselt äriklientide teenindamiseks. Ettevõtte peamiseks eripäraks on spetsialiseerumine mahutigaasile, mis eristab neid teistest energiaettevõtetest Eestis. Vedelgaas OÜ on aastate jooksul kogunud pikaajalise kogemuse ja oskusteabe, mis on võimaldanud neil võita koostööpartnerite usalduse, tagades energiasüsteemide töökindluse. See on võimaldanud neil rahuldada ka kõige nõudlikumate klientide vajadusi. Vedelgaas OÜ pakub laia valikut teenuseid, mis hõlmavad energialiikide võrdlust ja tasuvusarvutusi,

Dropdown

kõik artiklid

Eelised | Vedelgaas OÜ

Teadlased on tõestanud, et globaalne soojenemine ei ole müüt, vaid viimane sajand on reaalselt tõstnud maa pinnatemperatuuri 0,6 kraadi võrra. 2100 aastaks ennu
ssb.ee
Teadlased on tõestanud, et globaalne soojenemine ei ole müüt, vaid viimane sajand on reaalselt tõstnud maa pinnatemperatuuri 0,6 kraadi võrra. 2100 aastaks ennustatakse veel lisanduvat 1,4-5,8 kraadi, mis mõjutab oluliselt meie planeedi veetaset. Riigid üle maakera võitlevad selliste muutusete vastu ja Kyoto protokoll on vaid üks näidetest. Iialgi varem pole CO2 heitkogused ja kliimamuutused nii tihedas seoses olnud. Vedelgaasile ümberlülitudes saab teha koheselt sammu keskkonnaheaks. Uute tehnoloogiate katsetamisele kuluv aeg on liiga pikk, et seda koormat looduse õlgadele panna. Vedelgaasil

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.