Rohkema info nägemiseks:

KAIDO SERVICE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme autode ja masinate hoolduse, remondi ning keevitustöödega, tagades klientidele usaldusväärse ja professionaalse teeninduse.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Mootorsõidukite hooldus ja remont on valdkond, mis nõuab kogemust, oskusi ja pühendumust. Just seda pakub KAIDO SERVICE OÜ, kellel on enam kui 10 aastat kogemust autode ja masinate hoolduse, remondi ning keevitustööde alal. Oleme teie usaldusväärne partner kõigis tehnikaga seotud väljakutsetes.

Kogemus on meie edu võti. KAIDO SERVICE OÜ asutati peaaegu 11 aastat tagasi, ja selle aja jooksul oleme teenindanud arvukalt kliente, kes hindavad meie kõrgetasemelist teenindust ja oskusi. Oleme spetsialiseerunud nii autodele kui ka masinatele, olgu need siis era- või ärisektoris.

Kas teie sõiduk vajab hooldust või remonti? Meie professionaalne meeskond pakub kõike, alates tavalisest hooldusest kuni keeruliste diagnostikaprobleemide lahendamiseni. Teie sõiduk on heas kätes. Oleme spetsialiseerunud auto kerede keevitustöödele. Kas teil on kriimustusi, rooste või suuremaid kahjustusi? Me taastame teie sõiduki välimuse ja ohutuse.

Lisaks sõidukitele tegeleme ka aiaseadmete, sealhulgas aiatraktorite ja muruniidukite keevitusega. Tagame, et teie aiatööriistad oleksid alati töövalmis. Kas teie aiaväravad vajavad parandamist või tugevdamist? Me saame neid parandada ja keevitada, et tagada teie aia turvalisus ja funktsionaalsus. Lisaks sõidukitele ja aiatööriistadele võtame hoolduse ja remondi alla ka muu tehnikaga seotud seadmed. Me mõistame tehnikamaailma keerukust ja oskame leida tõhusad lahendused.

Kui vajate professionaalset hooldust, remonti või keevitustöid autodele, masinatele või muule tehnikale, siis võtke meiega ühendust. Oleme siin, et pakkuda teile parimaid lahendusi vastavalt teie vajadustele ja eelarvele. KAIDO SERVICE OÜ on teie usaldusväärne partner tehnikaga seotud väljakutsete lahendamisel.

Võtke meiega ühendust juba täna!


KONTAKT

KAIDO SERVICE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari T.

KAIDO SERVICE OÜ diagnostikateenused on tõelised elupäästjad minu autole. Neil õnnestus kiiresti tuvastada ja lahendada mootoriprobleem, mis tekitas mulle peavalu juba pikemat aega. Nende täpsus ja professionaalsus on muljetavaldav!

- Laura M.

Mul on hea meel, et leidsin KAIDO SERVICE OÜ diagnostikateenused. Nad aitasid mul kiiresti tuvastada, miks minu maasturil esines piduriprobleeme. Nende personaalne lähenemine ja kiirus on muljetavaldav.

- Mart K.

KAIDO SERVICE OÜ on minu jaoks olnud usaldusväärne partner igas tehnikaga seotud olukorras. Nende diagnostikateenused on kiired ja täpsed ning nende teadmised hõlmavad erinevaid sõidukeid. Olen tänulik, et nad on minu tehniliste murede lahendamisel abiks olnud.

KAIDO SERVICE OÜ tegevusaruanne 2022

Kaido Service OÜ, mis on asutatud 6. märtsil 2012, on põllumajandussektoris tegutsev ettevõte, mis pakub mitmesuguseid abiteenuseid. Nende teenuste hulka kuuluvad põllumajandusmasinate remont ja hooldus, mis on hädavajalikud teenused, et tagada põllumajandussektori sujuv toimimine. Kaido Service OÜ on oma teenuste osutamisel pühendunud ja usaldusväärne, mis on aidanud neil luua tugeva kliendibaasi ja maine. Ettevõtte majandusnäitajad on samuti muljetavaldavad. Aruandeperioodi müügikäive oli 16 986 eurot, mis on märkimisväärne tõus võrreldes eelmise perioodi 9 507 euroga. See näitab, et

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas kindlaks teha, mis probleem Teie sõidukil täpselt on?

Teie sõiduk on enamat kui lihtsalt transpordivahend. See on teie igapäevaelu osa, mis viib teid sihtkohtadesse ja pakub mugavust ning vabadust. Kuid mis juhtub
ssb.ee
Teie sõiduk on enamat kui lihtsalt transpordivahend. See on teie igapäevaelu osa, mis viib teid sihtkohtadesse ja pakub mugavust ning vabadust. Kuid mis juhtub siis, kui teie sõiduk hakkab käituma kummaliselt või ilmnevad mureks tundmatud veakoodid? Selles olukorras on KAIDO SERVICE OÜ diagnostikateenused just see, mida vajate, et naasta sujuva sõiduelamuse juurde ja tuvastada ning lahendada kõik tehnilised probleemid. Tänapäeva autod ja masinad on täis keerulisi elektroonikasüsteeme ja komponente, mis muudavad diagnostika oluliseks. KAIDO SERVICE OÜ mõistab, et teie sõiduki või seadme

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.