Rohkema info nägemiseks:

LAADURIKS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 202; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta LAADURIKS OÜ kohta arvamuslugu!"

LAADURIKS OÜ hetkeolukord

Juba 202 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

LAADURIKS OÜ tegevusaruanne perioodil 01.01.2022- 31.12.2022

Laaduriks OÜ on väikeettevõte, mille peamised tegevused on pinnase kaeve- ja planeerimistööd ehitusplatside ettevalmistusel ning välisvõrkude rajamisel. Peamine töövahend on 2019.a. soetatud laadur-ekskavaator.

Peamised objektid olid Tallinnas või lähivaldades. Teenuseid pakuti uutele ja varasematele koostööpartneritele. Klientide hulgas oli eelkõige väikeelamute ehitajaid, suurematele ettevõtetele pakuti teenust näiteks teepeenarde taastamisel. 2022.a. tegevust mõjutas ka eriolukorrajärgne aeg, käive suurenes minimaalselt võrreldes eelneva aastaga.

Laaduriks OÜ käive oli 15772 eurot. Majandustulemus oli 213 eurot.

Toivo Siidirätsep, juhatuse liige

LAADURIKS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.