Rohkema info nägemiseks:

ARTERY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 4213; jälgijaid - 8. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ARTERY OÜ kohta arvamuslugu!"

ARTERY OÜ hetkeolukord

Juba 4213 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Artery OÜ peamiseks tegevusalaks on sõiduautode ja väikebusside müük ning rentimine. Eelmine majandusaasta kujunes edukaks ja Artery OÜ kasvatas käivet ning saavutas kasumi. Ettevõte tegutseb maaletoojana ning müüb kaupa edasi kauaaegsetele koostööpartneritele.

Aruandeaastal koostööpartnerite ega teiste klientide ringi ei suurendatud. Eeloleval aastal planeeritakse jätkata senist tegevust ning viia sisse mõningad struktuurilised muudatud ning suurendada käivet. Töötajate keskmine arv majandusaastal oli 0 ning töötasusid ei makstud.. Artery OÜ juhatusse kuulub üks juhatuse liige

ARTERY OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.