Rohkema info nägemiseks:

VAO METALL OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme mehaanilise metallitöötluse ja tehnikate remondiga, pakkudes kvaliteetseid ja usaldusväärseid teenuseid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kümme aastat tagasi asutatud VAO METALL OÜ on ettevõte, mis on pühendunud tehnika taastava remondi valdkonnas tegutsemisele. Oleme spetsialiseerunud mehaanilisele metallitöötlusele ja tehnikate remondile, pakkudes klientidele alati usaldusväärseid ja kvaliteetseid teenuseid.

Täpsus on meie töö oluline aspekt, mis määrab meid teistest erinevaks. VAO METALL OÜ meeskond mõistab, et tehnika taastav remont nõuab täpseid oskusi ja tähelepanelikkust iga sammu juures. Meie kogenud mehaanikud ja tehnikud tagavad, et iga projekt oleks lõpuni viidud täpsuse ja hoolikusega, mis on meie ettevõtte visiitkaart.

Meie klientide usaldamine on meie jaoks ülimalt oluline. VAO METALL OÜ meeskond mõistab, kui kriitiline on teie tehnikavarustus teie äri jaoks. Seetõttu oleme pühendunud usaldusväärse ja professionaalse teenuse pakkumisele, et tagada teie varustuse sujuv töö. Te võite meile kindel olla, sest me hoolitseme teie tehnikavarustuse eest nagu see oleks meie enda oma.

Kvaliteet on VAO METALL OÜ teenuste keskmes. Me kasutame ainult kvaliteetseid materjale ja tipptasemel tehnoloogiat, et tagada parimad tulemused igas projektis. Meie meeskond tegeleb tehnika remondi, freesimise, treimise ja metallitöödega kõrgeima kvaliteediga standardite järgi. Kvaliteet ei ole meie jaoks valikuline, see on meie pühendumus.

  • Taastav Remont - Parandame ja taastame teie tehnikat selle algsesse töökorda.

  • Tehnika Remont - Pakume professionaalset tehnikavarustuse remonditeenust, mis hoiab teie äri käigus.

  • Freesimine - Kasutame tipptasemel freesimistehnoloogiat, et luua täpseid detaile ja komponente.

  • Treimine - Meie treimisteenus tagab, et teie varustus töötab sujuvalt ja tõhusalt.

  • Metallitööd - Valmistame metallist komponente vastavalt teie vajadustele ja spetsifikatsioonidele.

VAO METALL OÜ on teie usaldusväärne partner mehaanilise metallitöötluse valdkonnas. Meie meeskond on varustatud teadmiste ja oskustega, et lahendada ka kõige keerukamaid väljakutseid. Teie projektide edu on meie prioriteet.

Kui soovite kvaliteetset tehnika taastavat remonti, mehaanilist metallitöötlust või muid tehnikateenuseid, võtke ühendust VAO METALL OÜ-ga. Oleme valmis leidma teie jaoks parima lahenduse, mis vastab teie vajadustele ja eelarvele. Teie usaldusväärne partner VAO METALL OÜ - täpsus, usaldusväärsus ja kvaliteet teie projekti edule.

Võtke meiega ühendust juba täna!

Kontakt:

+372 53415227

VAO METALL OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Martin K.

Suurepärane töö, täpselt vastavalt ootustele!

- Kalle L.

Olen juba mitu korda nende teenuseid kasutanud ja nad pole mind kunagi alt vedanud.

- Leemet P.

Väga rahul kvaliteetse töö ja konkurentsivõimelise hinnaga.

VAO METALL OÜ tegevusaruanne 2022

Osaühing Vao Metall on Eesti ettevõte, mis loodi 2012. aasta aprillis. Huvitav on see, et ettevõte asutati ilma sissemakset tegemata. See on üsna ebatavaline, kuid Vao Metall suutis selle saavutada. Osakapitali sissemakse tehti siiski järgmisel aastal, 27. märtsil 2013. aastal. See oli oluline samm ettevõtte arengus ja stabiilsuse tagamisel. Vao Metalli põhitegevusalaks on mehhaaniline metallitöötlus. See on spetsialiseerunud tööstus, mis nõuab suurt oskusteavet ja pühendumist. Ettevõte on aastate jooksul näidanud püsivat müügitulu. 2022. aastal oli müügitulu 39 592 eurot. Võrreldes 2021.

Dropdown

kõik artiklid

Tehnika remont: Usaldusväärne partner teie seadmete taastamisel

Tehnika remont on oluline teenus, mis võimaldab säilitada seadmete tõhusust ja pikendada nende eluiga. Olenemata sellest, kas tegemist on elektriseadmete, hüdra
ssb.ee
Tehnika remont on oluline teenus, mis võimaldab säilitada seadmete tõhusust ja pikendada nende eluiga. Olenemata sellest, kas tegemist on elektriseadmete, hüdraulikaseadmete või mehaanikaseadmetega, on oluline leida usaldusväärne partner, kes suudab neid õigesti diagnoosida, parandada ja taastada. Meie ettevõte on just see usaldusväärne partner, kes on valmis teie seadmeid remontima ning tagama nende sujuva ja tõrgeteta töö. Meie ettevõte on juba aastaid spetsialiseerunud tehnikate remondile ning omab laialdast kogemust erinevate seadmete parandamisel. Meie meeskond koosneb kogenud

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.