Rohkema info nägemiseks:

METSARU OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Teostame kõik vajalikud tööd, et majandusmets oleks sihipäraselt majandatud ning piiranguvööndi metsad jätkusuutlikud

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Metsaru OÜ on 2012. aastal asutatud Eesti kapitalil põhinev metsandusettevõte, mis opereerib peamiselt Lõuna-Eesti piirkonnas. Meie ettevõtte eesmärk on pakkuda klientidele sihipäraseid ja jätkusuutlikke lahendusi metsandusvaldkonnas. Oleme uhked oma kogenud meeskonna üle, kes tagab, et kõik metsas tehtavad tööd on kavandatud ja teostatud professionaalselt.

Metsaru OÜ aitab teil luua uusi metsakultuure alustades maaparandusest ja lõpetades istutamise ning hooldusega. Tagame, et teie mets on rajatud vastavalt parimatele praktikatele ja jätkusuutlikkuse põhimõtetele. Meie kogenud meeskond hoolitseb teie metsa eest, tehes vajalikke hooldustöid, et tagada metsa tervis ja kasv. Korrapärane hooldus on võti metsa jätkusuutlikkuse tagamisel.

Teostame uuendusraideid vastavalt vajadusele ja klientide soovidele. Tagame, et raiutud metsaalad uuendatakse ja istutatakse uuesti, et säilitada metsa mitmekesisust ja ökosüsteemi tasakaalu. Metsaru OÜ tegeleb maaparandustöödega, mis tagavad optimaalsed tingimused metsa kasvamiseks. Korralikult planeeritud maaparandus suurendab metsa saagikust ja elujõudu.

Pakume professionaalset nõustamist metsandusega seotud küsimustes. Meie eksperdid aitavad teil leida parimad lahendused vastavalt teie vajadustele ja eesmärkidele.

Metsaru OÜ pakub kinnistute haldamise ja hindamise teenuseid. Meie eksperdid aitavad teil hallata oma metsakinnistuid efektiivselt ja hindavad nende väärtust turu parimate standardite kohaselt.

Oleme pühendunud tagama, et kõik meie pakutavad teenused on keskkonnasõbralikud ja vastavad metsanduse jätkusuutlikkuse põhimõtetele. Metsaru OÜ on teie usaldusväärne partner metsandusvaldkonnas, olgu tegu metsa rajamise, hooldamise või konsultatsiooniga.

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

METSARU OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kairo S.

Täpne ja professionaalne hindamine. Suurepärane koostöökogemus, kindlasti kasutame nende teenuseid ka tulevikus.

- Sander T.

Suurepärane teenindus ja professionaalne lähenemine! Metsaru OÜ kindlustas meie metsa jätkusuutliku tuleviku.

- Ilona P.

Metsaru OÜ on usaldusväärne partner, kes pakub kvaliteetseid metsandusteenuseid.

METSARU OÜ tegevusaruanne 2022

Metsaru OÜ on ettevõte, mille põhitegevuseks on kasvava metsa raieõiguse võõrandamine. See tähendab, et nad ostavad metsaomanikelt õiguse raiuda nende metsa ja müüvad seejärel puitu edasi. See on oluline osa metsamajandusest, mis aitab tagada metsade jätkusuutlikkuse ja puidu kättesaadavuse. Lisaks raieõiguse võõrandamisele pakub Metsaru OÜ ka mitmeid metsamajandust abistavaid teenuseid. Nende hulka kuuluvad metsaistutus, metsakultuuride hooldus ja erinevad raied. Metsaistutus on protsess, kus uued puud istutatakse maha, et asendada raiutud või looduslike põhjuste tõttu hukkunud puid.

Dropdown

kõik artiklid

Meie hoolitseme sinu metsa eest – Metsaru OÜ

Metsa hooldamine Hooldusraiete kui metsakasvatuslike tegevuste peamisi eesmärke on puistu koosseisu ja kasvu suunamine, millega parandatakse puistu tulevikuvää
ssb.ee
Metsa hooldamine Hooldusraiete kui metsakasvatuslike tegevuste peamisi eesmärke on puistu koosseisu ja kasvu suunamine, millega parandatakse puistu tulevikuväärtust. Hooldusraietega soositakse peapuuliigi kasvu. Raietega suurendatakse puistu peapuuliigi kasvuruumi ning parandatakse sanitaarset seisundit. Perioodiliselt raiutakse välja kasvus alla jäänud puid, kahjustatud ning vigastatuid puid ja peapuuliigi kasvu takistavaid puid. . Hooldusraiete õige korralduse tulemusena: Paraneb puistu kvaliteet Lõppraietel saadakse rohkem müügikõlbulikku puidusortimenti Metsa hooldamine

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.