Rohkema info nägemiseks:

ORKLA ACCOUNTING CENTRE OÜ

3
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2268; jälgijaid - 6. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ORKLA ACCOUNTING CENTRE kohta arvamuslugu!"

ORKLA ACCOUNTING CENTRE OÜ hetkeolukord

Juba 2268 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Orkla Accounting Centre OÜ pakub raamatupidamisteenust Orkla ASA grupi ettevõtetetele.

2022. aastal keskendus Orkla Accounting Centre olemasolevate äriüksuste teenindamisele ja uute äriüksuste , k.a. majandustarkvarade juurutamise projektidele. Lisaks tegelesime tegevuste pideva parendamisele/automatiseerimisele.

Jätkusid tegevused ka grupiülese uue majandustarkvara juurutamisprotsessis, kus järgmised kolma äriüksus sai juurutatud ja algas ettevalmistus kuuenda ettevõtte üleviimiseks.

Müügikäive kasvas 10% seoses ärimahtude- teenindavate ettevõttete arvu kasvuga. Olemasolevate äriüksuste mahud püsisid eelmiste aastate tasemel.

2022.a oli töötajate keskmine arv 54 (2021: 55).

2023. aasta plaanides on ettevalmistada järgmiste üksuste üleviimine uuele majandustarkvarale. Teenindavate äriüksuste arv kasvab, kuna kõik vanadelt majandustarkvaradelt uuele üleviidavad äriüksused, keda täna Orkla Accounting Centre veel ei teeninda, liiguvad meile. Samuti toimus kogu grupi ärimudeli muutus, mis tingib uute portefelliettvõtete tekkimise ja nende raamatupidamisteenuse pakkujaks saab Orkla Accounting

Centre.

Kallinenud energiahinnad ja Euroopa kõrgeim inflatsioon mõjutavad meie üldkulude baasi.

Nii Venemaa sõda Ukrainas kui rahatrüki tagajärjel kiirenenud sisendhindade kallinemine võib mõjutada meie äriüksuste müügimahtusid, ehk tarbijate ostumahud vähenevad kallinenud hindade tõttu. See omakorda võib mõjutada meie äriüksuste tootmismahtusid negatiivselt, mis kokkuvõttes võib mõjutada meie teenusmahtu.

Ettevõtte tegevus ei avalda olulist mõju keskkonnale. Toimetame juba üle kümne aasta paberivaba kontori põhimõtteid silmas pidades. Samuti oleme teadlikud digipügist.

ORKLA ACCOUNTING CENTRE OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.