Rohkema info nägemiseks:

AL MARE CAPITAL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 186; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta AL MARE CAPITAL kohta arvamuslugu!"

AL MARE CAPITAL OÜ hetkeolukord

Juba 186 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Al Mare Capital OÜ on 2012. aastal asutatud Eestis registreeritud varahaldusettevõte, mis paigutab omanike varasid kapitali kasvu ja jooksva tulu saamise eesmärgil. Investeeringud tehakse eelkõige

Eestis, tulenevalt investeerimisvõimaluste atraktiivsusest ja maksukeskkonnast. Kuna Eesti maksukeskkond on investeeringuid soosiv, siis sobib Eesti investeerimisettevõte lisaks Eesti investeeringutele ka rahvusvaheliste investeeringute jaoks.

Al Mare Capital OÜ omandisse kuulub sidusettevõtja Veritas Capital OÜ, mis investeerib omakorda üksikutesse investeerimisobjektidesse. Veritas Capitali OÜ on Al Mare Capital OÜ täiendavalt finantseerinud laenuinstrumentidega. 2022. aastal tegeleti 2014. aastal soetatud investeerimisobjektide haldusega. Toimus mitmete uute projektide sügavuti analüüs nii private equity, kinnisvara kui ka likviidsete finantsinstrumentide vallas. Enamus analüüsitud investeeringud olid Eestis. Endiselt omab Al Mare Capital OÜ potentsiaalset arendusinvesteeringut maasse Põhja-Eestis. Ettevõtte teenis tulu finantsinvesteeringutelt.

Ettevõtte juhtkond on analüüsinud 24.02.2022.a. Ukrainas toimuva sõja ja seoses sellega kehtestatud sanktsioonide võimalikke mõjusid Al Mare Capital OÜ-le. Antud hetkel on raske hinnata sündmuste käiku ja võimalikke negatiivseid tagajärgi ettevõttele. Kuna olukord on ebakindel ja kiiresti arenev, ei pea me võimalikuks anda realistlikke kvantitatiivseid hinnanguid.

Juhtkond hindab, et ettevõte on järgmise 12 kuu jooksul jätkuvalt tegutsev. Omanikud on aktiivselt kaasatud otsuste langetamisse ja omavad piisavat likviidsust, et lühiajaliste probleemide korral ettevõtet täiendavalt toetada.

2023.a. on plaanis tegeleda jätkuvalt investeeringutega sh uute projektide otsimise ning analüüsiga.

Ettevõttel on 2 juhatuse liiget, kellele arvestati juhatuse liikme tasu.

Peamised suhtarvud on esitatud järgmises tabelis: 31/12/2022 31/12/2021

Lühiajaliste kohustiste kattekordaja (kordades) = käibevara / lühiajalised kohustised 171,1 23,49

ROA (%) (puhaskasum/-kahjum/varad kokku * 100) -0,50 2,00

ROE (%) (puhaskasum/-kahjum/omakapital kokku * 100) -0,68 2,83

AL MARE CAPITAL OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.