Rohkema info nägemiseks:

GEOTRANSERVICE OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 313; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta GEOTRANSERVICE OÜ kohta arvamuslugu!"

GEOTRANSERVICE OÜ hetkeolukord

Juba 313 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Ettevõtte põhitegevusalad ja nende tulemused

Ettevõtte OÜ GEOTRANSERVICE tegevus 31.12.2022.a. lõppenud 2022. majandusaasta jooksul hõlmas kaupade transpordi- ja ekspedeerimise teenuseid raudtee vedudel, oma raudteeveeremi (tsisternid) rendile andmist ja kaasatud raudteeveeremi (platvormid) allrentimist, samuti multimodaalsete konteinervedude korraldamist.

OÜ GEOTRANSERVICE 2022. aasta müügitulu moodustas 47 565 eurot.

Aruandeperioodi tähtsamad investeeringud ja ettevõtte investeerimisplaanid 2012. aastal omandas ettevõte naftatoodete veoks 17 raudteetsisterni. Seoses sellega, et on tekkinud antud veeremi profitsiit (ülejääk), otsustati müüa osa tsisternidest (müüdi 7 tsisterni). 2022. aasta lõpuks hakkas antud veeremi kasutamise vajadus kasvama. Antud veeremi nõudluse edasise suurenemise korral kavatseme kaaluda investeeringuid raudteepargi ostmisse või ehitamisse.

Ettevõtte personal, töötasu kulud, väljamaksed juhatusele

OÜ GEOTRANSERVICE juhatus koosneb ühest liikmest. Juhatuse liige täitis oma kohustusi osalise tööaja tingimustel, saades selle eest töötasu kui mitte-peamises töökohas.

Aruandeaasta tähtsamad sündmused

Rendilepingu sõlmimine Eesti residendist raudteeplatvormide omanikuga.

Aastal 2022 laiendas OÜ GEOTRANSERVICE oma teenuste sfääri transpordiäris. Kui varem ettevõte osutas vaid raudtee veoteenuseid ja multimodaalsete konteinervedude teenuseid, siis 2022. aastal sõlmis ettevõte raudteeveeremi rendilepingu eesti omanikuga. Et tagada multimodaalsete transporditeenuste korraldamise teenuste kvaliteet, mis moodustavad olulise osa meie ettevõtte poolt pakutavate teenuste kogumahust, oleme laiendanud lepingulisi suhteid

Agentidega laadimis- ja lossimissadamates, mis on multimodaalse veo protsessi lahutamatu osa.

Ettevõtte tegevus rahastatakse oma käibevahenditega, ilma pangalaenude kaasamiseta.

Ettevõtte tegevusala makromajandusliku keskkonna üldiseloomustus ning selle mõju ettevõtte tegevusele

OÜ GEOTRANSERVICE tugineb oma töös võtmeklientidele ning igati püüab neid säilitada, hoolimata suurest konkurentsist transpordi-ekspedeerimise valdkonnas.

Töötades klientidega konkurentsivõimeliste tariifidega, suutis ettevõte kompenseerida kulusid ja saada tegevusest tulu.

Plaanid tulevikuks 2023. aastal plaanib ettevõte jätkata multimodaalsete vedude korraldamise teenuste arendamist. Täiendavate veomathude kaasamiseks sõlmib OÜ

GEOTRANSERVICE lepinguid Töövõtjatega, et oleks võimalik võrrelda konkurentsivõimelisi tariife nende edasise rakendamisega transpordi-ekspedeerimisteenuste osutamise protsessis.

GEOTRANSERVICE OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.