Rohkema info nägemiseks:

JAPMARCAR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
JapMarCar OÜ aitab leida Teie vajadustele sobiva auto Euroopast, suhtleb müüjaga, kontrollib auto tausta ja korraldab transpordi Teieni. Lisaks oleme keskendunud Toyota ja Lexuse sõiduautode müügi, hooldus- ja remonditöödele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie teenused on meie pühendumuse tunnistajaks. Põhjalikust sõidukite hooldusest ja remondist kuni täpse piduriremondini ja õigeaegsete õlivahetusteni, tagame, et iga meie töökojast väljuv auto on tipptasemel seisukorras. Mõistame, et rehvid on teie sõiduki ohutuse ja sooritusvõime aluseks, mistõttu pakume mitmesuguste vajaduste ja eelistuste jaoks mõeldud rehvide müüki.

Kuid meie asjatundlikkus ei lõpe sellega. Oleme autode tellimise ja müügi alal pioneerid. Unistate täiuslikust autost Euroopast? Las me teeme selle unistuse reaalsuseks. Me hoolitseme kõige eest – alates usaldusväärse müüja leidmisest ja vigadeta sõidukist, dokumentatsiooni ja läbisõidu põhjalike kontrollide teostamisest kuni teie uue auto ohutu transpordini teie koduukse ette.

Miks valida JapMarCar OÜ? Sest me toome endaga kaasa aastatepikkuse kogemuse sõidukite hankimisel Euroopast Eestisse. Oleme teie silmad ja kõrvad kohapeal, tagades, et teie auto ostu iga aspekt on läbipaistev ja usaldusväärne. Meie põhjalik teenus hõlmab sõidukite ja nende dokumentatsiooni üksikasjalikke ülevaatusi Euroopas, pakkudes teile meelerahu.

Küsimuste ja teenuse taotluste korral võtke meiega ühendust aadressil mati@japmarcar.ee või helistage meile numbril +372 533 041 77.

JAPMARCAR OÜ kontaktid

5 märki, et teie auto vajab korralist hooldust

Iga sõiduki tõhusaks ja efektiivseks töötamiseks on hädavajalik regulaarne hooldus. Üks kriitilisemaid rutiinseid teenuseid on õlivahetus, lihtne protseduur, mis võib oluliselt mõjutada teie auto jõudlust ja pikaealisust. Selles postituses uurime viit peamist märki, mis viitavad sellele, et teie auto vajab professionaalset õlivahetust. Märk #1: Läbisõidunäidik Üks kõige selgemaid näitajaid, et on aeg õlivahetuseks, on teie auto läbisõit. Enamik tootjaid soovitab õlivahetust iga 5,000 kuni 7,500 miili järel, kuid see võib varieeruda sõltuvalt teie sõiduki margist, mudelist ja kasutatava õli

Dropdown

kõik artiklid

Millist hoolt vajavad Toyota ja Lexus?

Toyota ja Lexus on end autotööstuse liidritena tõestanud, olles tuntud oma usaldusväärsuse, vastupidavuse ja kvaliteedi poolest. Need brändid on järjepidevalt o
ssb.ee
Toyota ja Lexus on end autotööstuse liidritena tõestanud, olles tuntud oma usaldusväärsuse, vastupidavuse ja kvaliteedi poolest. Need brändid on järjepidevalt olnud usaldusväärsuse edetabelite tipus ning neil on lojaalne kliendibaas, kes usaldab nende sõidukite jõudlust ja pikaealisust. Nii Toyota kui ka Lexus on autotööstuse innovatsiooni eesrindel, keskendudes edasijõudnud inseneritööle, tipptasemel disainile ja jätkusuutlikele liikuvuslahendustele. Nende innovatsioonipühendumus on ilmne nende hübriid- ja elektrisõidukite valikus, samuti nende püüdluses vesinikkütuseelemendi tehnoloogia

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.