Rohkema info nägemiseks:

DEVSERVICES OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 401; jälgijaid - 3. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta DEVSERVICES OÜ kohta arvamuslugu!"

DEVSERVICES OÜ hetkeolukord

Juba 401 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Devservice OÜ alustas tegevust 2012. aastal juuli kuus, ning peamiseks tegevusalaks on programmeerimine. 2021. aasta lõpetas Devservice OÜ kahjumiga 44 169 eurot ning mügitulu moodustas 93 324 EUR. Põhivarasse investeeriti 3 055 eurot. Kulutusi uurimis- ja arenguväljaminekuteks ei tehtud. Aruandeperioodil arvestati palkadeks kokku 27 000

EUR. Keskmine töötajate arv oli aruandeperioodil 1. Võttes arvesse äri-ja finantskeskkonna prognoose järgnevaks aastaks, on Devservice OÜ põhieesmärkideks turuosa säilitamine Eestis ning teenindustaseme jätkuv parandamine.

2022. majandusaasta raamatupidamisaruande koostamisel olulisi sündmusi polnud.

Juhatuse liige Filipp Koppel

DEVSERVICES OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.