Rohkema info nägemiseks:

EXTERY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie linnamööbli kollektsioonist leiad nii pargipingid, lauad, toolid kui ka prügikastid, rattahoidjad, sõidutõkked ja taimekonteinerid!

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie ettevõte on loodud armastusega linnaruumi ja disaini vastu ning meie meeskond kajastab seda kirge igapäevaselt. Oleme kirev seltskond loovaid inimesi, kes jagavad ühist eesmärki luua linnaruumi, kus igaühel on võimalus väljas koosolemiseks ja tähenduslike hetkede nautimiseks. Meie meeskond koosneb disaineritest, inseneridest, tootmisoskustega käsitöölistest ja turundusprofessionaalidest. See mitmekesisus tagab meie toodete kvaliteedi, innovatsiooni ning võimaldab meil pakkuda erinevaid lahendusi, mis rikastavad linnakeskkonda.

Meie tegevusala

Meie ettevõtte süda ja hing on linnaruum. Meie kirg linnaruumi vastu on viinud meid koostöös disaineritega looma põhjamaiselt elegantset ja vastupidavat linnamööblit. See on loodud selleks, et muuta linnakeskkond hubasemaks ja kutsuvamaks, andes kõigile võimaluse nautida värske õhu käes veedetud aega ning luua tähenduslikke hetki.

Meie linnamööbli kollektsioon Meie linnamööbli kollektsioon pakub laias valikus võimalusi, mis muudavad linnaelu mugavamaks ja kaunimaks. Kollektsioonist leiad mitmesuguseid tooteid, sealhulgas pargipingid, lauad, toolid, prügikastid, rattahoidjad, sõidutõkked ja taimekonteinerid. Iga meie toode on kavandatud ja valmistatud hoolega, tagades nende vastupidavuse ning sobivuse linnaruumi.

Meie eesmärk Meie eesmärk on rikastada linnakeskkonda ning muuta see elanikele atraktiivsemaks ja kasutajasõbralikumaks. Soovime pakkuda linnaruumi lahendusi, mis toovad inimesed välja, julgustavad suhtlema ja looma mälestusi ning aitavad luua linnu, kus me kõik tahaksime elada.

Oleme pühendunud oma tööle ja linnaruumi parendamisele ning oleme uhked selle üle, mida oleme saavutanud. Loodame, et meie linnamööbel toob rõõmu ja mugavust Sinu linnakeskkonda ning aitab kaasa meeldivamatele ja tähendusrikkamatele hetkedele väljaspool kodu.

Võtke meiega ühendust!

Vaata rohkem

EXTERY OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan T.

See ettevõte on suutnud luua tõeliselt elegantse ja vastupidava mööbli, mis on just see, mida meie linnakeskkond vajas.

- Liisa K.

Tänu neile on meil nüüd võimalus hoida linna puhtana ja rohelisena. Suurepärane töö!

- Kalle P.

Aitäh, et aitate meil linnaruumi ilusamaks muuta!

EXTERY OÜ tegevusaruanne 2022

Extery OÜ on ettevõte, mis on spetsialiseerunud avaliku ruumi välimööbli disainile ja tootmisele. See asutati ja kanti äriregistrisse 20. juunil 2012. aastal. Sellest ajast alates on ettevõte pühendunud kvaliteetsete ja esteetiliselt meeldivate toodete loomisele, mis on mõeldud avaliku ruumi kaunistamiseks ja funktsionaalsuse parandamiseks. Extery OÜ peamised tooted on erinevat tüüpi pargipingid, prügikastid ja muud linnamööblielemendid. Nende disain on loodud Eesti parimate tootedisainerite poolt, kes on pühendunud uute, paremate ja nauditavamate lahenduste loomisele. Ettevõtte pürgimuseks on

Dropdown

kõik artiklid

Extery lugu

Tiimis on meil kõik pisut perfektsionistid. Omame soovi jõuda täiuslikkuseni. Me loome avaliku ruumi elemente uskudes, et keskkonnasäästlikud tehnoloogiad, asuk
ssb.ee
Tiimis on meil kõik pisut perfektsionistid. Omame soovi jõuda täiuslikkuseni. Me loome avaliku ruumi elemente uskudes, et keskkonnasäästlikud tehnoloogiad, asukoha eripäradega arvestav linnamööbel ja kultuuritundlik disain muudavad elu mõnusamaks ja lihtsamaks kõigil meie ümber. Teeme häid asju, eetiliselt ja uhkusega. Teades, et inimeste vajadused ühiskonnas on erinevad, otsime lahendusi, mis oleksid sobivad kõigile ning arvestaks kõigi linlastega, vanade ja noortega, kasutajate ja hooldajatega. Nii sünnivad meie tooted aruteludes ja koostöös, eesmärgiga muuta hetked linnaruumis

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.