Rohkema info nägemiseks:

Allprint HM OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 32347; jälgijaid - 12. Arvustusi - 2; Artikleid 5+ "Kirjuta ALLPRINT HM OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie ettevõte, Allprint OÜ, on tegutsenud alates 2012. aastast ning oleme pühendunud reklaami- ja trükitööstuse valdkonnas. Meie meeskond on täis entusiastlikke ja kogenud spetsialiste, kes on valmis aitama Sul oma ideed ellu viia ning klientidele pakkuma parimaid trükilahendusi.

Allprinti meeskond on meie ettevõtte süda ja hing. Oleme uhked oma mitmekesise ja professionaalse tiimi üle, kellel on aastatepikkune kogemus reklaami- ja trükitööstuses. Meie disainerid, trükimeistrid ja logistikud töötavad tihedalt koos, et tagada iga projekti sujuv käik alates kujundusest kuni valmistoodete pakendamise ja saatmiseni. Meie eesmärk on pakkuda parimat teenust ja tulemusi ning teha kliendi elu võimalikult lihtsaks.

Allprint OÜ keskendub reklaami- ja trükitööstuslikule tootmisele ning pakub laias valikus teenuseid, alustades kujunduste loomisest ja lõpetades valmistoodete paigaldamisega. Oleme laiendanud oma tegevust ka reklaamtoodete maaletoomise ja müügiga, mis hõlmab rõivaid, kingitusi, toormaterjale ja palju muud. Lisaks saame pakkuda täiskomplektset reklaamkleebiste tootmist ja paigaldust tänu kaasaegsele tehnikale ja trükitehnoloogiale.

Allprint OÜ-l on ka midagi erilist pakkuda - meie on-demand merchi tootmine. See tähendab, et toodame reklaamtooteid vastavalt nõudlusele, mis välistab ületootmise ja jäägid ning aitab Sul säästa ressursse ja raha. Meie filosoofia on lihtne - kvaliteet ja mõistlik hind. Kasutame kvaliteetseid toormaterjale ja omame kvalifitseeritud tööjõudu, kuid oleme samal ajal ise tootjad, mis tähendab madalamaid kulusid ja kindlat kvaliteeti.

Kui Sul on idee, kuid vajad teostamisel abi, siis võta meiega julgelt ühendust. Oleme valmis teostama ka kõige kreatiivsemaid ideid ning tagama, et Sinu projekt saab täpselt selline, nagu oled unistanud. Päringuid ja koostööpakkumisi ootame aadressile allprint@allprint.io.

Võta meiega ühendust!

Vaata rohkem

Allprint HM OÜ kontaktid

Allprint HM OÜ tegevusaruanne 2022

Allprint HM OÜ majandustegevusele ja tulemustele avaldasid 2022. a.olulisemat mõju järgmised asjaolud: 1. Trükiteenuste turg Eestis. 2. Põhivarasse investeerimine. 3.Peamine mõjutegur oli 2022 aastal Corona pandeemia ja sellega seotud piirangud. Allprint HM OÜ alustas tegevust 2012. aastal 100%-liset Eesti ettevõttena Allprint HM OÜ põhitegevuseks on erinevate trükiteenuste pakkumine Eestis ja Soomes. 2022. aastal kujunes ettevõtte majandustegevuse tulemiks 91255 eurot kasumit. Müügitulu Eesti turul oli aruandeaastal 231,93 tuhat eurot ja teistesse liikmesriikidesse 4,0 tuhat eurot. Soome

Dropdown

kõik artiklid

5 viisi, kuidas digitaalne printimine võib muuta teie turundusstrateegiat

Digitaalne printimine on kaasaegne trükitehnika, mis hõlmab digitaalse põhineva kujutise otsest kandmist erinevatele meediumitele. See on võimas tööriist turund
ssb.ee
Digitaalne printimine on kaasaegne trükitehnika, mis hõlmab digitaalse põhineva kujutise otsest kandmist erinevatele meediumitele. See on võimas tööriist turundajatele, kes soovivad luua mõjusaid, kõrgekvaliteedilisi trükimaterjale, mis püüavad tähelepanu ja edastavad nende brändi sõnumit tõhusalt. Digitaalse printimise mõju turundusele Digitaalse printimise omaksvõtt võib teie turundusstrateegiat mitmel viisil revolutsioneerida. Siin on viis peamist eelist: Digitaalse printimise abil saate hõlpsasti kohandada oma turundusmaterjale sihtrühmale, luues kaasahaaravama ja isikupärasema

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.