Rohkema info nägemiseks:

LEDERK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme juhtiv ettevõte energiasäästlike LED-valgusallikate ja valguslahenduste müügis Eestis, pakkudes kvaliteetseid valgustustooteid kodudele ja ärikeskkondadele

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Lederk OÜ on 2012. aastal rajatud ettevõte, mis on astunud energiasäästlike LED-valgusallikate ja valguslahenduste maailma, tuues Eesti kodudesse ja ärikeskkondadesse tipptasemel valgustustehnoloogia. Meie ettevõtte asutamise aluseks oli soov muuta valgustus Eestis efektiivsemaks, taskukohasemaks ja keskkonnasõbralikumaks.

Meie tootevalik on mitmekülgne ja hõlmab kõike, mida vajad, et tuua valgust sinna, kus seda kõige enam vajad. Olgu selleks siis kodu, kontor, kauplus või tööstusruum. Meie LED-valgustite valik on lai, alustades elegantselt disainitud rippvalgustitest, mille soe valgus loob meeldiva atmosfääri igasse ruumi, kuni tööstusvalgustiteni, mis tagavad hea nähtavuse suurtes tootmishallides.

Meie rippvalgustite valik pakub nii klassikalisi kui ka kaasaegseid disainilahendusi. Need on ideaalsed valikud söögikohtadesse, elutubadesse või konverentsiruumidesse, tuues ruumi elegantse valguse ja iseloomu. Meie laualambid ja põrandalambid on mitte ainult funktsionaalsed, vaid ka stiilsed. Need sobivad suurepäraselt kodu või kontori valgustamiseks, lisades samal ajal ruumile soojust ja hubasust.

Olgu vajadus siis suunatud valguse või laia leviga valgustuse järele, meie seina- ja laelambid pakuvad mitmeid võimalusi. Need sobivad suurepäraselt nii koridoridesse kui ka suurematesse ruumidesse. Meie LED ribad on paindlikud ja saadaval erinevates värvitoonides. Need on suurepärane valik ruumidesse, kus soovid luua meeleolukat valgustust või esile tõsta erilisi arhitektuurilisi jooni. Meie tööstusvalgustite valik pakub võimsaid lahendusi suurtele tööstuspindadele. Need on loodud tagama hea nähtavuse ja ohutuse isegi kõige keerulisemates töökeskkondades.

Lederk OÜ eristub teistest LED-valgustite pakkujatest mitme aspekti poolest. Meie tooted on mitte ainult energiasäästlikud, vaid ka vastupidavad ja keskkonnasõbralikud. Pakume parimat hinna ja kvaliteedi suhet Eestis, tagades samal ajal, et meie kliendid saavad parimat teenust ja nõustamist alates valiku tegemisest kuni paigaldamiseni.

Oleme uhked oma eksperdimeeskonna üle, kes on pühendunud klientide rahulolule. Kui olete otsimas parimat valgustuslahendust oma kodule või ärile, ärge kartke võtta meiega ühendust. Leiame koos teiega parima lahenduse, mis vastab teie vajadustele ja eelarvele, tuues teie ruumidesse valgust ja soojust.

Kui soovite muuta oma kodu või äriruumid energiasäästlikumaks ja stiilsemaks, võtke meiega ühendust juba täna. Lase meie ekspertidel juhatada teid läbi meie laia tootevaliku ja leida parimad valguslahendused just teile. Lederk OÜ on teie usaldusväärne partner valgustuse maailmas!

Võtke meiega ühendust juba täna!

Kontakt:

+372 5332 2091

LEDERK OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kalle R.

Nende toodete hinna ja kvaliteedi suhe on suurepärane ning nad on suurepäraseks valikuks. Saime endale täpselt selle õige valgusti.

- Liisbeth T.

Olen väga rahul Lederk OÜ poolt pakutavate energiasäästlike LED-toodetega. Soovitan kindlasti nende tooteid kõigile.

- Mart L.

Lederk OÜ on teinud suurepärast tööd energiasäästlike LED-valgusallikate ja -lahenduste müügil. Olen äärmiselt rahul nende teenusega!

LEDERK OÜ tegevusaruanne 2022

Lederk OÜ, mis on tuntud oma kvaliteetse LED-valgustuse ja sellega seotud lisatarvikute müügi poolest, on teatanud, et nende tegevus 2022. aastal oli plaanipärane. See on märkimisväärne saavutus, arvestades, et ettevõte on suutnud kasvada ja leida uusi koostööpartnereid ning kaupade edasimüüjaid Eestis. Lisaks on nad aktiivselt tegeletud erinevate projektidega, mis on aidanud neil oma tegevust laiendada ja tugevdada oma positsiooni turul. Lederk OÜ müügikäive 2022. aastal oli 126 473 eurot, mis on märkimisväärne summa, arvestades, et see tuli peamiselt LED-valgustuse ja sellega seotud

Dropdown

kõik artiklid

Lederk OÜ: Parim valik kvaliteetseid LED-valgusteid Eesti turul

Kui otsite Eesti turul parimat valikut kvaliteetseid LED-valgusteid, siis Lederk OÜ on teie usaldusväärne ja professionaalne partner. Ettevõte, mis on tegutsenu
ssb.ee
Kui otsite Eesti turul parimat valikut kvaliteetseid LED-valgusteid, siis Lederk OÜ on teie usaldusväärne ja professionaalne partner. Ettevõte, mis on tegutsenud juba aastaid, on tuntud oma kvaliteetsete valgustite ja valguslahenduste pakkumise poolest, olles saavutanud suurepärase maine nii kodudes kui ka ärikeskkondades. Üks peamine põhjus, miks Lederk OÜ on Eesti turul esirinnas, on nende pühendumine kvaliteedile. Kõik nende valikus olevad LED-valgustid on hoolikalt valitud ja testitud, et tagada parimad tulemused. Nad teevad koostööd juhtivate tootjatega, kes kasutavad uusimaid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.