Rohkema info nägemiseks:

MULTIMEK BALTIC OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 4917; jälgijaid - 21. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta MULTIMEK BALTIC OÜ kohta arvamuslugu!"

MULTIMEK BALTIC OÜ hetkeolukord

Juba 4917 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 21 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja kommenteeritud 18 korda.

Tegevusaruanne 2022

Multimek Baltic OÜ on asutatud 2012 aastal ning asub Eestis, Tallinnast 40 km kaugusel Kehras.

Ettevõttes töötab hetkel 80 spetsialisti, kellele lisanduvad läbi tööjõurendi veel 50 töötajat. Multimek

Baltic OÜ tegutseb 7500 ruutmeetrises kaasaegses tootmishoones, kus ka suuremõõtmeliste detailide valmistamine on võimalik.

Meie tugevuseks on eelkõige keskmisemõõtmeliste teraskonstruktsioonide valmistamine. Pakume teraslehtede gaasilõikust, painutust ja keevitust. Vajadusel valmistame tooted algusest lõpuni koos kokkupaneku ja pinnakäsitlusega. Oma tegevuses järgime alati kvaliteeti, täpset tarneaega ja paindlikku hinnakujundust.

Multimek Baltic OÜ tegeleb pidevalt tarneahela arendamisega, et vähendada heitmeid, rakendades säästva arengu põhimõtteid nii hankimises, tootmises kui ka logistikas. Ringlussevõtu osakaal meie tootmises on väga suur ja mõne aasta pärast on plaanis võtta tehases kasutusele päikeseenergia.

Multimek Baltic OÜ on vastutustundlik tööandja, kelle jaoks on tähtis, et töötingimused meie tehases oleksid laitmatud ning meie töötajatel oleks võimalus pidevaks professionaalseks arenguks. Tagame, et sotsiaalne vastutus ja võrdsus on ka tegelikult olemas.

2022. aasta tootmist enim mõjutanud tegur oli Venemaa rünnak Ukrainale ja sellele järgnenud sõda.

Kuigi 2021. aasta hea areng turul jätkus ka aasta alguses, tekitas sõda tootmisele ja majandusele olulisi väljakutseid. Kõige raskemad neist olid tooraine, eriti terase, vähenev kättesaadavus ning sellele järgnenud tõeliselt jõuline hinnatõus igas tootmisega seotud valdkonnas. Euribori tõus hakkas meid mõjutama aasta lõpust ning tõstis meie laenude intressimakseid kaks korda.

2022 aasta alguses oli väga hea tootmistellimuste maht, kuid teise kvartali lõpus hakkasid ilmnema esimesed ülemaailmsed signaalid, et sügisel võivad mahud hakata järsult langema, kuna intressid tõusid ja inflatsioon oli väga kõrgel. Kolmanda kvartali tellimuste maht siiski ei langenud, aga esimesed reaalsed märgid languse kohta hakkasid näitama ennast neljanda kvartali ennustustes, mis hiljem siis kahjuks ka paika pidasid.

Et olla turul konkurentsivõimeline, värskendasime oma hinnamudelit, nii vastasime paremini olemasolevatele väljakutsetele. Nende tegevuste ja toimingute tulemusena olid meie majandustulemused suhteliselt heal tasemel ning saavutasime osaliselt oma eesmärgid.

Selleks, et maandada ühe suurkliendiga seotuid riske, alustasime 2022 aasta teise kvartali lõpus uue kliendiga läbirääkimisi ja saime juba kolmanda kvartali alguseks esimesed tellimused. 2022 aasta

MULTIMEK BALTIC OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.