Rohkema info nägemiseks:

MEISTRI KATUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud lame- ja viilkatuste ehitusele ning pakume katuste hooldus- ja remonditöid, sealhulgas lumekoristust, renoveerimist ja üldist seisukorra kontrolli.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Katus on üks olulisemaid osi iga kodu või ärihoone struktuuris. See kaitseb meid karmide ilmastikutingimuste, nagu vihma, lume ja tuule eest ning tagab meie vara turvalisuse. Üks ettevõte, mis mõistab katuse olulisust ja pakub kvaliteetseid katuseehituse ja -remonti teenuseid, on Meistri Katus OÜ.

Meistri Katus OÜ juhtkond omab üle 20 aasta kogemust katusevaldkonnas. See tähendab, et nad mõistavad katuste olemust ja vajadusi sügavuti. Nende kogemus on hindamatu väärtusega, kui tegemist on lame- ja viilkatuste ehituse, remondi, hoolduse ja parandustöödega.

Ettevõte eelistab Põhjamaade ehitusnorme ja lahendusi, mis on loodud vastu pidama karmidele kliimatingimustele. Nad kasutavad töövõtteid ja materjale, mis tagavad katuste vastupidavuse ja ilmastikukindluse. Meistri Katus OÜ on teinud koostööd ka teiste Põhjamaade katuseekspertidega, mis tõendab nende kvalifikatsiooni ja kogemusi selles valdkonnas.

Meistri Katus OÜ peab kliendi rahulolu üheks peamiseks eesmärgiks. Nad ei tee kompromisse kvaliteedi osas ning nende meeskond koosneb kõrgelt motiveeritud professionaalidest, kes omavad üle 10-aastast töökogemust. See tähendab, et teie katuse eest hoolitsevad tõelised eksperdid, kes mõistavad katusehoolduse tähtsust.

Meistri Katus OÜ pakub oma töödele kuni 5-aastast garantii, mis näitab nende usaldusväärsust ja kindlustab teie investeeringu. Nad hindavad usaldust ja lähtuvad alati parimatest praktikatest.

Kui otsite katuseeksperte, kes tagavad teie kodu või ettevõtte katuse kvaliteedi ja vastupidavuse, siis Meistri Katus OÜ on teie usaldusväärne partner. Nende kogemus, pühendumus ja kvaliteet on teie katuse turvalisuse ja tervise tagamiseks hädavajalikud.

Võta ühendust ja leiame sullegi sobiva lahenduse!

kontakt

MEISTRI KATUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaak S.

Suurepärane hooldus, kiire ja professionaalne!

- Toomas T.

Katus näeb välja nagu uus. Väga rahul

- Laura P.

Klienditeenindus oli suurepärane. Soovitan!

MEISTRI KATUS OÜ tegevusaruanne 2022

Meistri Katus OÜ, varem tuntud kui Ykköskumppani OÜ, on ettevõte, mis asutati 2012. aastal. Algse eesmärgiga keskenduda katuste ehitustöödele, on see ettevõte aastate jooksul arenenud ja laienenud, pakkudes nüüd mitmesuguseid teenuseid, mis on seotud katuste ja ehitustöödega. 2015. aastal muudeti osaühingu ärinimi Meistri Katus OÜ-ks, mis peegeldab ettevõtte põhitegevust - katuste remonti ja ehitust. Kuid ettevõtte tegevus ei piirdu ainult katuste ehitamise ja remondiga. Hilisemalt on äritegevus muutunud, tegevuseks on ehitusalase eelarvestustarkvara välja töötamine. See on uus ja põnev suund,

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas hooldada katust talvel?

Põhjamaades tuleb talvel mitte ainult nautida lumerõõme, vaid ka tõsiselt mõelda kodu katuse tervisele. Lumikatte kogunemine võib kujuneda katusele suureks välj
ssb.ee
Põhjamaades tuleb talvel mitte ainult nautida lumerõõme, vaid ka tõsiselt mõelda kodu katuse tervisele. Lumikatte kogunemine võib kujuneda katusele suureks väljakutseks ning sellest tulenevad probleemid võivad olla ulatuslikud. Üks oluline osa katuste talvisest hooldusest on hoolikas lumekoristus, mis tagab nii teie kodu ohutuse kui ka katuse tervise. Esmapilgul võib tunduda, et lumi on lihtsalt ilus talvine vaatepilt. Kuid kui lumi koguneb katusele, võib see põhjustada mitmeid probleeme: Lume raskus- Mida rohkem lund katusele koguneb, seda raskemaks see muutub. Raske lumi võib

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.