Rohkema info nägemiseks:

CITY CAR SERVICE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme autode põhjaliku antikorrosioonilise töötlemisega, kasutades kõrgsurvetehnoloogiat ja kvaliteetset T-40 inhibiitorit, tagamaks Teie sõiduki kaitse rooste eest ning suurendades oluliselt selle eluiga.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Autode vastupidavus on oluline, eriti karmides ilmastikutingimustes. Üks tõhusamaid viise, kuidas kaitsta oma sõidukit korrosiooni eest, on usaldada see KROWN Narva töötluskeskuse kogenud spetsialistide hoolde, kes pakuvad parimat antikorrosioonilahendust.

KROWN Narva töötluskeskus, olles ametlik KROWN-i esindus, järgib põhjalikku töötlemisprotsessi, mis tagab teie auto pikaajalise kaitse korrosiooni eest. Esimeseks sammuks on auto põhjalik pesu spetsiaalse Krown Enviro Wash šampooniga, mis mitte ainult puhastab, vaid aitab ka värvitööd kaitsta.

Järgmiseks tõstab tõstuk auto õhku, võimaldades spetsialistidel pöörata erilist tähelepanu raskesti ligipääsetavatele kohtadele. Kogu auto kere, sealhulgas uksed, poritiivad, aknad ja muud paneelid, töödeldakse hoolikalt spetsiaalsete pihustite ja seadmetega. Sisekujundusi, peegelkorpusi ja muid nähtavaid probleemseid kohti ei jäeta tähelepanuta.

Täiustatud Kaitse Mootoriruumis

Mootoriruumi pihustatakse Krowni inhibiitorit, mis kaitseb elektriseadmestikku, akut, lukustusmehhanisme ja teisi metallosi. Krown on dielektrik, taludes pingeid kuni 60 kW, vältides samal ajal määrdumist mootoririhmadele ja piduriketastele.

Lisaeelised Krowni Töötlemisprogrammist:

  1. Auto välimus säilib.
  2. Oluliste osade eluiga pikeneb.
  3. Elektriseadmestiku rikete tõenäosus väheneb.
  4. Remondikulud on märgatavalt madalamad.

Miks valida KROWN Narva?

Töötlemine toimub kõrgsurveseadme abil, mis tagab, et Krown T-40 toode tungib kõikidesse peidetud õõnsustesse. Protsess võtab umbes 2 tundi ja tagab, et teie auto on kaitstud rooste eest.

Lisaeelised:

  • Auto ei roosteta ja talub teereaktiive.
  • Ukselukud ei külmuta talvel.
  • Auto käivitub paremini ka rasketes ilmastikuoludes.
  • Väheneb ootamatute rikete ja autoteenindusse helistamise vajadus.
  • Detailide ja auto üldise kasutusea suurenemine.
  • Väheneb mustuse ja jää kogunemine auto põhja.

Garantii ja Järelhooldus:

Pärast töötlemist saate 1-aastase garantiikaardi, mis kaitseb teie autot korrosiooni eest. Krown hoolitseb ka selle eest, et teid teavitatakse õigeaegselt järelhoolduse vajadusest.

Valige KROWN Narva, et tagada oma auto pikaajaline kaitse korrosiooni eest. Võtke meiega ühendust ja leiame teie sõiduki jaoks parima lahenduse. Olge muretu ja laske oma autol säilitada oma ilu ja vastupidavus aastateks!

UURI LISAKS

CITY CAR SERVICE OÜ kontaktid

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

5 põhjust, miks teie sõidukile on vajalik korrosioonitõrjeT

Korrosioon on loomulik protsess, mis toimub siis, kui metall puutub kokku niiskuse, hapniku ja keskkonna saasteainetega. Aja jooksul võib see keemiline reaktsioon põhjustada teie sõiduki metallkomponentide halvenemist, ohustades selle struktuurilist terviklikkust ja esteetilist välimust. Korrosiooni eiramine võib kaasa tuua olulisi rahalisi kaotusi. Remondikulud, vähenenud edasimüügiväärtus ja potentsiaalsed ohutusriskid kõik aitavad kaasa sõiduki korrosiooni majanduslikule koormusele. Põhjus #1: Pikendab sõiduki eluiga Ilma korraliku kaitseta võib korrosioon kiiresti kiirendada teie

Dropdown

kõik artiklid

Teadus KROWN T-40 taga: teie auto parim kaitse

Krown T-40 on tipptasemel roostetõrjevahend ja määrdeaine, mis on loodud pakkuma sõidukitele võrdlematut kaitset rooste ja korrosiooni eest. See uuenduslik lahe
ssb.ee
Krown T-40 on tipptasemel roostetõrjevahend ja määrdeaine, mis on loodud pakkuma sõidukitele võrdlematut kaitset rooste ja korrosiooni eest. See uuenduslik lahendus on projekteeritud tungima kõige kitsamatesse õmblustesse ja punktkeevitustesse, luues niiskust tõrjuva barjääri, mis kaitseb metallpindu rooste tekitavate elementide eest. Rooste võib olla sõiduki omaniku halvim õudusunenägu, eriti karmide ilmastikutingimustega piirkondades. See ei kahjusta mitte ainult sõiduki struktuurilist terviklikkust, vaid mõjutab ka selle esteetilist välimust ja edasimüügiväärtust. Krown T-40 kerkib esile

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.