Rohkema info nägemiseks:

PAGAR VÕTAKS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1788; jälgijaid - 13. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta PAGAR VÕTAKS OÜ kohta arvamuslugu!"

PAGAR VÕTAKS OÜ hetkeolukord

Juba 1788 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 13 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja kommenteeritud 41 korda.

Tegevusaruanne 2022

Ettevõtte tegevusalaks on pagaritoodete tootmine ja müük. Ettevõte tegutseb mahetootmise alal, kõik pagaritooted valmivad käsitööna ning seega võib nimetada toodangut niššitoodanguks ja ei ole võimalik prognoosida suuri kasumeid.

Kõigi näitajate kohaselt peaks lähemate aasta jooksul omakapital plussi jõudma, seega prognoositakse suuremaid kasuminäitajaid tulevasteks perioodideks.

2022. aasta lõpuks oli ettevõttel Töölepinguga 6 täistööajaga töötajat ja 4 mitmesuguse suurusega osalise tööajaga töötajat.

Uudiseks on firma toodete e-pood, mis Covidi pandeemia ajal on aidanud müügitulu hoida.

Probleemiks on olnud tööjõu-, elektri- ja transpordikulu kiire kasv.

2023 on plaanis kulud kontrolli all hoida.

OÜ Pagar Võtaks teenis 2022 aastal 263194 eurot müügitulu, mis kahanes võrreldes 2021.a. üle 7,7% . Suurima osa Pagar Võtaks OÜ kuludest moodustavad materjalikulud (tooraine ja pakend), tööjõukulud ning püsikulud (ruumide rent, vesi ja elekter). Probleemiks on tööjõu nappus, kuna töö on spetsiifililne ja küllalt raske, siis ka suur tööjõu liikuvus.

PAGAR VÕTAKS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.