Rohkema info nägemiseks:

ERINEVATE TUBADE KLUBI OÜ

3
Ärimeedia ja uudisvoog
?
ETK ruum, teenused ja tehnilised lahendused toimivad ühtse tervikuna – kohapeal on olemas, integreeritud ja töövalmis kõik alates lihtsamatest esitlusseadmetest lõpetades rockkontserdiks tarviliku helitehnikaga. Erilisemad nõudmised täidame oma heade koostööpartnerite abil.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kas soovid luua sündmust, mis jääb meelde kõigile osalejatele? Otsid ideaalset kohta, kus korraldada esitlusi, konverentse, või meeleolukaid kontserte? Erinevate Tubade Klubi (ETK) on vastus Sinu sündmuse korraldamise väljakutsetele!

Erinevate Tubade Klubi on unikaalne sündmuste paik Tallinna südames, kus ruumid, teenused ja tehnilised lahendused moodustavad ühtse terviku. Meie eesmärk on pakkuda Sulle ja Sinu külalistele parimat võimalikku kogemust, olenemata sündmuse tüübist või suurusest.

ETK tubades leidub kõrglahutusega ekraane ja helisüsteeme, mis võimaldavad kujundada iga ruum just Sinu vajadustele vastavaks. Meie peasaalis on isegi võimalus kasutada 3x5 meetrist kinoekraani, mis muudab suurejooneliste esitluste ja kontsertide korraldamise lihtsaks. Unusta igavad esitlused – ETK teeb Sinu sündmuse visuaalselt atraktiivseks ja kaasahaaravaks.

Kas soovid oma sündmust kujundada kui telesaadet või luua lõbusat ja elavat meelelahutust? ETK roheline stuudio on Sinu abimees. See 40 ruutmeetri suurune greenscreen stuudio pakub piiramatuid võimalusi visuaalseks loomingulisuseks. Loo näilisi reise maailma eri paikadesse või korralda teemapõhine paneeldiskussioon nagu kunagi varem. Roheline stuudio lisab Sinu sündmusele ainulaadse visuaalse mõõtme.

ETK peasaali elutubades on interaktiivsed lauad, mis võimaldavad kuni 72 külastajal individuaalselt või gruppides osaleda erinevates interaktiivsetes tegevustes. Hääletused, viktoriinid, meeskonnamängud – kõik on võimalik läbi viia nutilaudade abil. See mitte ainult ei lisab sündmusele energiat, vaid aitab ka paremini mõista esitatavat informatsiooni.

Sündmuse korraldamisel on oluline ka kuulajate kaasamine. ETKs saame kasutada sotsiaalmeediat selleks, et saata küsimusi, jagada arvamusi ja arendada diskussiooni otse ekraanidele. Nii saame luua rikka ja kaasahaarava kogemuse kõigile osalejatele ning hoida arutelu elavana ka sündmuse järel.

Meie puhvet hoolitseb selle eest, et Sinu sündmusel ei jääks keegi nälga ega janu tundma. Pakume joogipoolist, kohvipause, puuvilju, smuutisid ja maiuseid. Soovi korral saame korraldada ka lõuna- või õhtusöögi meie catering'i partnerite abil. Suuremate sündmuste puhul avame isegi Klubitoas asuva puhvetti, et pakkuda veelgi rohkem valikuvõimalusi.

Meie atmosfäär ja sisekujundus on hubane ja kodune ning me hindame kodusele keskkonnale omaseid rituaale ja kombeid. Seetõttu ei luba me välisjalatsites külastajaid, kuid meie garderoobist leiavad külalised endale sobivad puhtad toasussid. Loomulikult võite kaasa võtta oma vahetusjalatsid, et tunneksite end meie juures nagu kodus.

Erinevate Tubade Klubi on loodud selleks, et muuta Sinu sündmus unustamatuks. Tule meie juurde ja avasta, kuidas saame koos teha Sinu sündmuse eriliseks ja meeldejäävaks!

FacebookKoduleht  

ERINEVATE TUBADE KLUBI OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Joel N.

Ülimalt meeldiv koostöö, üritus jääb pikaks ajaks meelde.

- Paula M.

Väga mõnus õhkkond!

- Margit D.

Soovitan kõigil korra vähemalt käia, unikaalne kogemus!

ERINEVATE TUBADE KLUBI OÜ tegevusaruanne 2022

Erinevate Tubade Klubi OÜ on kohaliku meelelahutusturu oluline osaline, pakkudes avalikku kontserdipaika ja meelelahutuskohta. 2022. aastal jätkasime aktiivselt kontsertide ja ürituste korraldamist, võõrustasime erinevaid koosolekuid ning organiseerisime mitmekesiseid meelelahutusprogramme. Meie tegevus ei piirdunud ainult selle aastaga, vaid jätkub ka pärast edukat taastumist COVID-19 kriisist. Meie klientide arv on märkimisväärselt suurenenud ning käibed hakkavad taas tõusma. Eelmisel aastal keskendusime äriklientide mahu suurendamisele, mis on olnud edukas strateegia. Käesoleval aastal on

Dropdown

kõik artiklid

Hübriidüritused: innovatsioon ja turvalisus sündmuste maailmas

Sündmuste korraldamine pole kunagi olnud nii paindlik ja turvaline kui praegu. Hübriidüritused on uusim trend sündmuste maailmas, mis ühendavad tavapärased ürit
ssb.ee
Sündmuste korraldamine pole kunagi olnud nii paindlik ja turvaline kui praegu. Hübriidüritused on uusim trend sündmuste maailmas, mis ühendavad tavapärased üritused videoülekandega. See võimaldab piiramatut arvu digitaalseid osalejaid liituda igasuguste sündmustega, olgu need siis seminarid, ettevõtete üritused või erapidustused. Hübriidüritused on täiesti uus lähenemine sündmuste korraldamisele, mis on vastanud väljakutsetele, mida on esitanud muutuvad maailmatingimused ja piirangud. See kontseptsioon võimaldab ühendada füüsilise ürituse osalejad videoülekandega, luues turvalise ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.