Rohkema info nägemiseks:

VILLA CARTELLONI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 4858; jälgijaid - 80. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta VILLA CARTELLONI OÜ kohta arvamuslugu!"

VILLA CARTELLONI OÜ hetkeolukord

Juba 4858 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 80 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

31.03.2023

Villa Cartelloni OÜ asutati 2012.aastal ja on AS Telver tütarettevõtja.

AS Telver

Villa Cartelloni OÜ 100%

Majandusaastal jätkas ettevõtja oma traditsioonilist äritegevust. Peamisteks tegevusaladeks 2022.aastal olid ümarpuidu tootmine ning kinnistuste ost ja müük. Nimetatud tegevussuundades kavandatakse jätkata ka 2023.aastal.

Müügituluks kujunes 2 110 531 eurot, millest metsamaterjali müük moodustas 97,80% ja kinnistute renditulu 2,16%. Tootmisprotsessides tehtud ümberkorralduste tõttu kasvasid ümarpuidu raiemahud võrreldes 2021.aastaga kolm korda.

2021.aastal alanud ümarpuidu hinna kiire kasv jätkus ka aruandeaastal. Euroopas alanud sõda ja tekkinud energiakriis tõid kaasa ebanormaalsed arengud puiduturul. Pikaaegselt välja kujunenud proportsioonid puidusortimentide hindade vahel muutusid oluliselt. Ümarpuidu sortimentide hinnad kasvasid võrreldes eelmise majandusaastaga oluliselt ning olukord puiduturul oli metsaomaniku jaoks positiivne. Metsamaterjali hüppeline hinnatõus kasvatas ettevõtja bioloogilise vara väärtust ja tõi aruandeaastal kaasa kasumi kasvava metsa õiglasele väärtusele hindamisest.

Ekspertide hinnangutele tuginedes on puiduturu hinnataseme tipp 2023.aasta alguseks seljataha jäänud ja peaaegu kõikide sortimentide hinnad peaksid 2023.aastal langema.

2022.aastal tehti jätkuvalt investeeringuid metsamaadesse ja põllumaadesse. Villa Cartelloni OÜ on vastutustundlik maaomanik, kes majandab metsa-ja põllumaid heaperemehelikult ja säästavalt.

Ettevõtja eesmärgiks on säilitada tasakaal metsa poolt pakutavate majanduslike ja looduslike väärtuste vahel. 2023.aastal kavandatakse jätkata investeerimist põllu-ja metsamaadesse.

Seoses Ukraina sõja jätkumise ja ebakindla poliitilise olukorraga mõjutab 2023.aastal puiduturgu jätkuvalt Ukraina sõjast tekitatud ebakindlus tarnete osas, kasvavad intressimäärad ja jahtuv majandus. Majanduse jahtumisel tõenäoliselt väheneb nõudlus okaspuu sortimendile, samas energiapuidu nõudlus peaks püsima jätkuvalt kõrge. Juhtkond on veendunud, et osaühing suudab majandustegevust jätkata ning tagada ettevõtja jätkusuutlikkuse pikemas perspektiivis. 2023. aasta eesmärgiks on majandada kinnistuid efektiivselt ja olla vaatamata keerulisele majanduskeskkonnale majanduslikult edukas.

Tegevjuhtkonna ja kõrgema juhtorgani liikmetele aruandeaastal tasusid ei makstud. Juhatuse

VILLA CARTELLONI OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.