Rohkema info nägemiseks:

ULTIMATEMARKET INTERNATIONAL OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1470; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta ULTIMATEMARKET INTERNATIONAL OÜ kohta arvamuslugu!"

ULTIMATEMARKET INTERNATIONAL OÜ hetkeolukord

Juba 1470 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Ultimatemarket International OÜ on asutatud 2012 aastal. Ettevõtte põhitegevusalaks on kokkupandavate puidust aiamajade ja saunade tootmine. Alates 2015.aastast oleme oma tootevalikut laiendanud energiasäästlike toodete impordi näol. Ettevõttel on Aiwa õhksoojuspumpade ja U-Energy õhk-vesi soojuspumpade kaubamärkide esindamise ainuõigus

Skandinaavais ja Balti riikides.

80% toodangu ja kaupade müügist moodustas 2022 aastal Soome turg. Ülejäänud 20% müügist läks Skandinaavia riikidesse ja peamiselt Eestisse. Aruandeaastal külastasime oma Hiina partnereid

Guangzhous, et saada parem ettekujutus nende tootmisest.

Vaatamata mitmetele kriisidele nagu Ukraina sõda, inflatsioon ning üldine energia- ja toorainehindade tõus on ettevõte olukorraga hästi kohanenud. Ainsaks negatiivseks teguriks on olnud suured viivitused tarne ja logistika ahelas. 2022 aasta lõpukus õnnestus meil siiski suured tarned saada ja klientide tellimused täita. See tagas ka 2022 aasta head majandustulemused nii müügi kui ka kasumi kasvu näol.

2022 aasta lõpus otsustati toomine kolida senistelt pindadelt Lääne-Harju vallas, Lehola tee 1 aadressilt Keilasse Tööstuse tn.6. Tootmispindade muutmise peamine eesmärk oli pikemas perspektiivis säästa kulusid, kuna Lehola tee 1 küttelahendus oli rajatud vana õliküttesüsteemile ja see osutus tänaste energiahindade juures väga kulukaks. Uutes 3500 m2 ruumides on kütteallikateks soojuspumbad ja hooned on soojustatud. Rendileping on sõlmitud 3 aastaks võimalusega lepingut jtäkata peale perioodi lõppu.

Uutes ruumides saab tootmisliine tõhusamalt kasutada. Tootmisliinide ümberpaigutamiseks oli planeeritud paar kuud ja 2023 aasta märtsiks on tootmisliinid uuel pinnal paigaldatud. Jaanuar ja veebruar on üldiselt igaaastaselt tellimustelt vaiksemad kuud ning vähesema nõudluse katab ära selleks perioodiks lattu varutud kaubavarud.

2023 aastal plaaneeritakse tuua turule uus tootevalik kuuridest ja ladudest. Disain on unikaalne ja värske ning kohandatud meie tootesarjade ja pakkimissüsteemidega.

Samuti planeeritakse 2023 aastal arendadada kodulehte ja veebipoodi. Uus koduleht avab meile parema turu Balti riikidele. Koduleht suunatakse muuhulgas tulevikus teenindama ka eesti- ja venekeelset klienti. Parandatakse veebipoe struktuuri

Ettevõte on keskkonnasõbralik, tarnides õhust taastuvenergiat andvaid tooteid ja tootmises on 80% tooteid looduslikud.

Aruandeperioodil töötas ettevõttes keskmiselt 9 inimest kelle tööjõukulud koos sotsiaalmaksudega moodustasid kokku 300 166 eurot. Aasta vältel oli juhatus üheliikmeline. Juhatuse liikmele arvestati tasu 11 388 eurot.

2022. aastal oli müügitulu 3 914 554 eurot. Tegevusaasta lõpetati kasumiga summas 597 231 eurot.

2022

Peamised finantssuhtarvud:

Müügitulu (eurodes) 3 914 554

Puhaskasum/-kahjum (eurodes) 597 231

Puhasrentaablus 15,25%

Lühiajaline kohustuste kattekordaja 2,92

ROA 26,43%

ULTIMATEMARKET INTERNATIONAL OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.