Rohkema info nägemiseks:

LUKUPROFF OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme turvalahenduste pakkumisega, sealhulgas lukutugiteenuste, võtmete valmistamise, lukustussüsteemide hoolduse ja paigalduse ning ukse sulguritega.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast kõikumatu turvalisuse ja meelerahu valdkonda. LUKUPROFF OÜ mõistab, et teie kodu ja sõiduki turvalisus on ülioluline. Meie kõikehõlmav teenuste pakett, sealhulgas lukutugi 24/7, võtmete valmistamine, lukustussüsteemide seeriad, luku parandus ja ukse sulgurite paigaldus, tagab, et te ei jää kunagi lukustusolukorras hätta.

Alates meie asutamisest oleme olnud lugematute rahulolevate klientide usaldusväärne partner, pakkudes tipptasemel lahendusi kõikidele lukustusvajadustele. Olgu teil vaja uut võtmekomplekti oma autole, lukustussüsteemide seeriat oma kinnisvarale või hädaolukorra ukse avamise teenust, meie oskuslikud tehnikud on valmis teid aitama meie Pärnu ja Viljandi kauplustes või teie asukohas nõudmisel.

Meie tootevalik ulatub põhivajadustest nagu transponder kiibid ja patareid kuni keerukate turvasüsteemideni nagu elektroonilised lukud ja evakuatsioonikatted. Me teenindame nii erakliente kui ka ärikliente, pakkudes spetsialiseeritud süsteeme nagu fonosüsteemid kortermajadele ja kontoritele ning hädaevakuatsiooni varustust.

Eesti Kaubandus-Tööstuskoja liikmena oleme pühendunud tipptasemele ja kliendirahulolule. Meie hädaolukorra lukutugi teenus töötab 24/7, tagades, et abi on alati vaid kõne kaugusel. Kutsume teid uurima meie toodete ja teenuste valikut ning leidma täiuslikud turvalahendused, mis on kohandatud teie vajadustele.

Kindla homse nimel usaldage täna LUKUPROFF OÜ. Võtke meiega ühendust numbril +372 513 2226 või info@lukuproff.eu, et saada asjatundlikku nõu, tasuta hinnapakkumist või teenuse broneerimist. Teie turvalisus on meie prioriteet ja me oleme siin, et tagada teie lukkude professionaalne käsitsemine.

Kontakt

LUKUPROFF OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marti M.

Suurepärane teenindus!

- Marko O.

Usaldusväärne partner turvaprobleemide lahendamisel.

- Kalle S.

Kiire reageerimine ja kvaliteetne töö.

Miks valida oma hoonele mobiilne uksefonosüsteem?

Uksefonosüsteemid on pikka aega olnud hoone turvalisuse lahutamatu osa, kuid mobiiltehnoloogia arenguga on need muutunud keerukamaks ja mitmekülgsemaks lahenduseks. Mobiilne uksefonosüsteem pakub traditsioonilise fikseeritud uksefonosüsteemi eeliseid koos kaasaegse tehnoloogia lisavõimalustega, muutes selle ideaalseks valikuks igat tüüpi ja suurusega hoonetele. Mobiilne uksefonosüsteem on juhtmeta sidevahend, mis võimaldab hääl- ja tihti ka videokommunikatsiooni hoone välisosa ja siseosa vahel. See võimaldab kasutajatel hallata sissepääsuõigusi oma nutitelefonide või muude nutiseadmete kaudu,

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas vältida võtmete kaotamist tulevikus?

Võtmete kaotamine on kogemus, mida paljud meist on ühel või teisel hetkel kogenud. See pole ainult ebamugavus; see on meie kodude, sõidukite ja ettevõtete turva
ssb.ee
Võtmete kaotamine on kogemus, mida paljud meist on ühel või teisel hetkel kogenud. See pole ainult ebamugavus; see on meie kodude, sõidukite ja ettevõtete turvalisuse küsimus. Selles põhjalikus juhendis uurime tõhusaid strateegiaid, mis aitavad teil leida oma kadunud võtmed ja arutame, kuidas tulevikus võtmete kaotamist vältida. Võtmete kaotamine on laialt levinud probleem, mis võib juhtuda igaühega, olenemata vanusest või ametist. See on sageli meie kiire elustiili ja igapäevaselt jongleeritavate mitmete kohustuste tulemus. Hetkel, kui sa mõistad, et su võtmed on kadunud, võib sinu üle

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.