Rohkema info nägemiseks:

KOPASELLID OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie põhitegevusalaks on kaeve- ja pinnasetööde teostamine ning rasketehnika rent. Oma pikaajalise kogemusega oleme saavutanud klientide usalduse, olles nende usaldusväärne partner igas ehitus- ja pinnasetööde ettevõtmises.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie meeskond koosneb ekspertidest, kellel on tasemel oskused ja teadmised kaeve- ja pinnasetööde alal ning kes on varustatud tipptasemel rasketehnikaga, mis võimaldab meil käsitleda erinevaid projekte, olgu need siis suured või väikesed.

Me oleme spetsialiseerunud kaeve- ja pinnasetööde teostamisele. Olgu tegemist kaevamiste, pinnasetasanduste või kaeviku rajamisega, oleme alati valmis, et tagada töö täpsus ja efektiivsus. Lisaks pakume rasketehnika renti, mis hõlmab ekskavaatorite, buldooserite ja muude ehitusmasinate renditeenust, mis on vajalikud erinevate ehitusprojektide elluviimiseks.

Tiheda koostöö tulemusel Torusellid OÜ-ga pakume ka välistrasside ehitustöid, sealhulgas veetrasside, kanalisatsiooni, sadevee äravoolu, drenaazi ja gaasitrasside ehitust. Meie eesmärk on tagada, et infrastruktuuriprojektid saaksid edukalt ellu viidud ning klientidel oleksid kvaliteetsed ja usaldusväärsed välisvõrgud.

Lisaks eelnevale oleme valmis pakkuma taristuehituse täislahendusi, kus meie meeskond rajab kõik vajalikud kommunikatsioonid ning katendid. Olenemata projekti keerukusest ja mahust, oleme valmis klientide nõudmistele vastama ning tagama, et töö saaks tehtud õigeaegselt ja eeskirjadele vastavalt.

Võtke meiega ühendust juba täna ning alustame koostööd!

Vaata rohkem

KOPASELLID OÜ kontaktid

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

KOPASELLID OÜ tegevusaruanne 2022

Kopasellid OÜ on Eesti ettevõte, mis asutati 10. septembril 2012. Alates selle asutamisest on ettevõte pühendunud kaevetööde teostamisele, mis on selle peamine tegevusvaldkond. Kaevetööd on oluline osa ehitussektorist, mis hõlmab maa- ja kivimite eemaldamist, et luua vundament hoonetele, teedele ja muudele infrastruktuuridele. Lisaks kaevetöödele on Kopasellid OÜ laiendanud oma tegevust ka teistele valdkondadele. Üheks selliseks on rasketehnika rent. See on oluline teenus ehitussektoris, kus on vaja erinevaid masinaid ja seadmeid, nagu ekskavaatorid, buldooserid ja laadurid. Rasketehnika

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas KOPASELLID OÜ aitab teil lahendada välistrasside ehituse väljakutseid?

KOPASELLID OÜ on tuntud kui kaeve- ja pinnasetööde spetsialistid, kuid ettevõtte ulatuslikud teenused ulatuvad kaugemale, hõlmates ka välistrasside ehitust ning
ssb.ee
KOPASELLID OÜ on tuntud kui kaeve- ja pinnasetööde spetsialistid, kuid ettevõtte ulatuslikud teenused ulatuvad kaugemale, hõlmates ka välistrasside ehitust ning taristuehituse täislahendusi. Selle artikli käigus uurime, kuidas KOPASELLID OÜ aitab klientidel ületada väliskommunikatsiooni ehituse väljakutseid ja tagada sujuvad projektid \"projektist lahenduseni\". 1. Ulatuslik kogemus ja teadmised KOPASELLID OÜ alustas tegevust juba 2012. aastal ning selle aja jooksul on ettevõte omandanud hindamatu kogemuse kaeve- ja pinnasetööde valdkonnas. Sellel põhineb nende võimekus pakkuda

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.