Rohkema info nägemiseks:

KD PRINT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume laias valikus professionaalseid trüki- ja kujundusteenuseid, mis hõlmavad reklaamtrükiste tootmist, interjööri- ja kingitusteenuseid ning autoreklaami kujundust.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

KD PRINT OÜ on loonud Copy.ee nime all silmapaistvaid reklaamtrükiseid ja kujundustöid alates aastast 2005. Oleme loonud lugematul hulgal meeldejäävaid reklaamlahendusi nii ettevõtetele kui ka eraisikutele. Meie fookuses on luua kvaliteetseid ja mõjusaid reklaamtooteid, olgu selleks siis plakatid, flaiereid, visiitkaardid või autoreklaam. Meie eesmärk on aidata Sul oma sõnumit efektiivselt levitada.

Trükime kõikvõimalikke reklaamtooteid alates plakatitest ja flaiereist kuni kampaaniamaterjalide ja brošüürideni. Me ei sea piiranguid kogustele – teeme igale tellimusele sobiva hinna ja kvaliteedi. Vajadusel pakume ka kohaletoimetamist. Paljundame, trükime ja lamineerime projekti jooniseid nii must-valgelt kui ka värviliselt. Teostame ka laiaformaadilist trükki. Olgu Sinu projekt suur või väike, meie aitame Sul selle kiiresti ja täpselt valmis saada.

 Hea reklaam algab heast ideest. Meie kogenud kujundustiim aitab Sul mõtted paberile panna. Olgu tegemist visiitkaartide, flaiereid või suuremate kampaaniatega – meil on oskused ja kogemused, et muuta Sinu visioon reaalsuseks. Loome omanäolisi interjöörielemente ja kingitusi nagu fotolõuendid, fotokapad ja dekoratiivkleebised. Need on suurepärased viisid oma kodu või kontori isikupära lisamiseks ning teha erilisi kingitusi lähedastele.

Kasuta auto pinda oma sõnumi edastamiseks. Meie teeme autoreklaami lihtsaks ja mõjusaks. Kasuta meie väljalõigatud või trükitud kleebiseid, et muuta oma sõiduk liikuvaks reklaamipinnaks. Pakume mitmeid võimalusi nii sisemiseks kui ka väliseks reklaamiks. Olgu selleks reklaamtahvlid, suunaviidad, lipud või uksesildid – me loome silmapaistvaid lahendusi, mis tõmbavad tähelepanu.

Pakume kõrgekvaliteedilisi trükitooteid ja professionaalset kujundusteenust. Oleme tegutsenud aastaid ning meie klientide rahulolu on meie parim reklaam. Tähtajad on meie jaoks olulised. Meie meeskond töötab efektiivselt, et tagada Sinu projektide kiire valmimine. Pakume konkurentsivõimelisi hindu, mis sobivad igale eelarvele.

Kui soovid oma ettevõtet või ideed nähtavaks teha, siis meie oleme õige valik. Võta meiega ühendust ning leiame koos parima lahenduse Sinu vajadustele.

KONTAKT

KD PRINT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kadri P.

Suurepärased trükised ja kiire teenindus! Soovitan soojalt!

- Evelin K.

Kvaliteetne töö, täpselt nagu soovisin. Tänan meeldiva teeninduse eest!

- Kalev L.

Kiire ja usaldusväärne teenus. Olen alati rahule jäänud!

KD PRINT OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ KD Print on septembris 2012 loodud ettevõte. Osaühingu põhitegevuseks on kõikvõimalikes formaatides paljundustööd; välisreklaam; etikettide, visiitkaartide jms. trükkimine; kujundus- ja disaineri teenuste osutamine. Aruandeaastal oli OÜ KD Print käive 172 359 eurot. . Tegevuse tulemiks kujunes kasum 37 022 eurot. Keskmine töötajate arv oli aruandeperioodil 5 inimest. Tööjõukulud moodustasid 42 821 eurot. Ettevõttel on 1 juhatuse liige. Aruandeperioodil arvestati juhatusele tasud 10 375 eurot. Tuleviku eesmärgiks seab OÜ KD Print juhtkond kliendiringi laiendamist, et suurendada ettevõtte

Dropdown

kõik artiklid

Reklaamtrükised: Kuidas tõsta ettevõtte profiili kvaliteetsete trükistega?

Kas oled kunagi mõelnud, kuidas eristuda konkurentidest ja jätta oma klientidele unustamatu mulje? Reklaamtrükised on just see võti, mis avab ukse unikaalsele e
ssb.ee
Kas oled kunagi mõelnud, kuidas eristuda konkurentidest ja jätta oma klientidele unustamatu mulje? Reklaamtrükised on just see võti, mis avab ukse unikaalsele ettevõtte identiteedile ja kõrgemale tuntusele. Kujutle hetkeks – professionaalselt kujundatud plakatid, läbimõeldud flaiereid ja elegantsed visiitkaardid. Need pole lihtsalt paberile trükitud tooted, vaid suurepärased võimalused kujundada su ettevõtet nii, et see jääks kliendi mällu. Kvaliteetsed reklaamtrükised on nagu kunstiteosed, mis räägivad sinu brändi lugu. Need mitte ainult ei näita sinu tooteid või teenuseid, vaid ka suudavad

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.