Rohkema info nägemiseks:

NORDIG OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2640; jälgijaid - 39. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta NORDIG OÜ kohta arvamuslugu!"

NORDIG OÜ hetkeolukord

Juba 2640 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 39 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga ja kommenteeritud 2 korda.

Strateegiline otsus: Kliendibaasi suurendada ei soovi
Juhatuse liige Monika Lepistu (05.04.2024): „Keskendume ainult olemasolevate klientide kvaliteetsele teenindusele ja suhete hoidmisele. Kliendibaasi suurendada ei planeeri.“

Tegevusaruanne 2022

Nordig OÜ põhitegevuseks on välistrasside ehitus- ja renoveerimine.

2022 aastal täideti ettevõttele seatud eesmärgid. Järjest enam on ettevõte võtmas suunda eelkõige trasside renoveerimistöödele ning lähtuvalt sellest teeme edaspidiseid põhivara müügi ja ostu otsuseid. Omavahenditest investeeriti aastal 2022 ca 190 000 eur.

Majanduskeskkond oli 2022. jätkuvalt kiirelt muutuv.ning meie hinnangul on olukord sama ka järgnevatel lähiaastatel. Pakutavate teenuste sisendkulud tõusid 2022 aastal ja tõusevad ilmselt edaspidi, mistõttu tuleb teenuse hinnapoliitikas olla konstrevatiivne ning hoida võimalusel jätkuvalt püsikulusid madalal tasemel.

Riigi poolt positiivseid otsuseid ettevõtja seisukohast tulnud ei ole, pigem 2023 -2024 olukord halveneb, eelkõige läbi maksutõusude., mis ilmselt seab raskemasse seisu ka meie tellijad ehk kohalikud omavalitsused ja vee-ettevõtted.

Intressimäärade tõusu riski hindab juhatus madalaks.

Tegevusega kaasnevaid olulisi keskkonna- ja sotsiaalseid mõjusid ei teki.

Aasta 2023. aasta osas on ettevõtte juhtkond ettevaatlik ning teeb otsuseid jookvalt vastavalt kujunenud olukorrale.

Ettevõttes töötas 2022 aasta lõpuga 7 töötajat.

NORDIG OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.