Rohkema info nägemiseks:

EESTI METSAMEISTER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Eesti metsanduse uus põlvkond! Kehtestame uusi jätkusuutliku metsamajandamise standardeid, olles teadlikule maaomanikule parim partner Eesti metsas.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Eesti Metsameistris mõistame metsa väärtust meie rahva jaoks. See on mitte ainult majanduslik varandus, vaid ka oluline osa meie kultuuripärandist. Meie eesmärk on mitte ainult majandada metsa, vaid teha seda viisil, mis jätab selle ka tulevastele põlvedele. Lähtume põhimõttest, et iga raiutud puu asemele peaks tulema vähemalt kümme uut. See ambitsioonikas eesmärk kajastab meie kirge loodussõbraliku metsamajanduse vastu.

Oleme pühendunud jätkusuutlikule metsamajandusele. Iga raiutud puu kohta istutame hetkel viis uut taime, liikudes suunas, kus iga raiutud puu asemele tuleb kümme uut, tagades seeläbi metsa jätkusuutlikkuse. Mõistame, et metsaomanikel on oma igapäevaelus palju muid kohustusi. Seepärast pakume omaniku-sõbralikku metsamajandust, kus meie meeskond hoolitseb kõigi vajalike protsesside eest alates raiekontrollist kuni järelhoolduseni. See võimaldab teil keskenduda muudele olulistele asjadele.

Eesti Metsameister kuulub Skovest Networki, mis hõlmab endas mitmeid spetsialiseerunud ettevõtteid. See tähendab, et meie kliendid saavad kõik vajaliku ühest kohast - alates konsultatsioonidest ja metsamajanduskavast kuni taimeistikute ja järelhoolduseni. Me ei piirdu ainult metsamajandusega. Toetame aktiivselt spordi- ja heategevusprojekte ning abistame abivajavaid peresid, aidates kaasa tervema ja tugevama ühiskonna loomisele.

Kui soovite kogeda parimat metsamajandust Eestis, siis ärge otsige enam - Eesti Metsameister on teie usaldusväärne partner rohelise kulla metsanduses. Võtke meiega ühendust ja leiame koos parima lahenduse teie metsa vajadustele. Loome koos tuleviku, kus metsad õitsevad ja loodus säilib!

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTATK

EESTI METSAMEISTER OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Toomas E.

esti Metsameister täitis kõik lubadused. Nende professionaalne ja hoolikas lähenemine metsamajandusele on muljetavaldav.

- Lotte T.

Meeldiv kogemus! Nad olid äärmiselt paindlikud ja sõbralikud.

- Märt K.

Eesti Metsameister näitas üles suurt ausust ja läbipaistvust kogu protsessi vältel. Olen rahul nende teenusega.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

EESTI METSAMEISTER OÜ tegevusaruanne 2022

Konsolideerimisgrupi struktuur on järgmine: Eesti Metsameister OÜ, Eesti Metsameistri Eesti Metsameistri Carbon Offset OÜ Forest Foundation, Metsahaldus OÜ ja Taimekasvatus OÜ. Eesti Metsameister OÜ omab 72% osalust Metsahaldus OÜ-s ja Taimekasvatus OÜ-s, samas kui Taimekasvatus OÜ omab 60% osalust ja Metsahaldus OÜ omab 100% osalust. Eesti Metsameister OÜ grupi peamised tegevusalad hõlmavad metsamajanduse konsultatsiooniteenuseid, metsakinnistute vahendamist, metsavarumist ja raietööde teostamist. Lisaks tegeleme läbi tütarettevõtete metsataimede kasvatamise ning metsauuendustööde

Dropdown

kõik artiklid

Uuetoa kinnistu sai uue noore metsa - Metsameister

Suvise kontrolli käigus võib rõõmustada ja näha, et langid on igati viisakad. Raietöö teostatud korralikult - pole kõrgeid mände ja üleliigset oksasodi. Laoplat
ssb.ee
Suvise kontrolli käigus võib rõõmustada ja näha, et langid on igati viisakad. Raietöö teostatud korralikult - pole kõrgeid mände ja üleliigset oksasodi. Laoplats on samuti jäetud korda. Istutus paistis suvel kasvavat kenasti, kuid soovitame kindlasti hinnata kultuurihoolduse vajadust enne 2021 / 2022.a talve!

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.