Rohkema info nägemiseks:

LINGVIST TECHNOLOGIES OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2894; jälgijaid - 5. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta LINGVIST TECHNOLOGIES OÜ kohta arvamuslugu!"

LINGVIST TECHNOLOGIES OÜ hetkeolukord

Juba 2894 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Lingvist on keeleõpperakendus, mis võimaldab kasutajatel suurendada oma sõnavara kiiremini, kui enamik traditsioonilisi võõrkeele õppeviise. Selleks keskendume kahele keeleõppe aspektile: (cid:127) Valime keele kõige sagedamini kasutatud sõnad, mida kasutaja soovib õppida. Igapäevaseks suhtluseks kõige olulisemad teemad saavutatakse sageli 4000-6000 asjakohase sõna õppimisega, ning me töötleme andmeid, et määratleda need sõnad iga keele jaoks täpselt.

(cid:127) Vahelduva kordamise metoodika. Meil on tehisintellekt, mis kohandub iga kasutaja õppimiskiirusega ning mõistab, millised sõnad on sellele inimesele lihtsamad või raskemad õppida. Pärast seda kohandatakse nende sõnade sagedust, et saavutada maksimaalne tõhusus õppimisel.

Rakendus on saadaval iOS-i, Androidi või töölaua rakendusena kogu maailma kasutajatele. Meil on 42 erinevat keelepaari ja lisame peaaegu igal nädalal juurde uusi keelepaare.

Meie missiooniks on arendada õppetehnoloogiat, mis võimaldab radikaalselt parandada inimeste õppimise efektiivsust. Praegu on see rakendatud keeleõppes, kuid meie eesmärk on seda aja jooksul rakendada ka teistes õppevaldkondades. Loodame, et inimeste õppimise efektiivsuse parandamisega saame tähendusrikkal moel mõjutada nende elukvaliteeti üle maailma.

2022 väljakutsed (cid:127) Venemaa Föderatsiooni invasioon Ukrainasse on mõjutanud meie tulu mõlemas riigis. Lingvist pakub

Ukraina põgenikele tasuta juurdepääsu oma rakendusele, lisas ukraina-inglise keele kursuse ning lisab edaspidi veel rohkem sisu Ukraina kõnelejatele.

(cid:127) Tarkvara arendajate värbamine. Mõned tootearendused tuli edasi lükata, kuna meil oli raskusi piisava hulga backend inseneride ja iOS-i arendajate värbamisega.

Suurimad täiustused aastal 2022 (cid:127) Keskendumine uutele turgudele. Oleme lisanud keelepaare, mis võimaldavad meil siseneda uutele turgudele (nt araabia keelest inglise keelde) ning samuti täiustanud oma toodet turgudel, kus meil on juba jalg ukse vahel (nt lisatud uusi keelekursusi hiina keele kõnelejatele).

(cid:127) Parendused digiturundus valdkonnas. Oleme suutnud vähendada keskmist rakenduse allalaadimise kulu üle 3 korra ning samal ajal parandanud ka registreerimise konversioonimäära. See tulemus andis Q4 2022. aastal 170% -lise registreerimise kasvu.

(cid:127) Google Play väljastas meie Androidi rakendusele "Editor’s Choice" märgi, mis on tunnustus meie õppemeetodi tõhususele ja innovatiivsetele funktsioonidele, mis võimaldavad Lingvistil muuta keeleõppe igale kasutajale personaalsemaks kogemuseks.

(cid:127) Meeskonna kasv. Täiskohaga COO ja turundusjuhi, kogenud andme- ja kasvule suunatud spetsialistide palkamine jne.

Plaanid aastaks 2023 (cid:127) Jätkata uute keelekursuste lisamist. Rohkem kui 6 miljoni allalaadimisega rakendusena on meil suur andmebaas klientidest, kelle vajadustega peame arvestama. On veel 50+ keelepaari, mida kasutajad on palunud, ja nende lisamine parandab meie kasumlikkust.

(cid:127) Algoritmi kohandamine algajatele. Praegu on Lingvist kõige tõhusam siis, kui kasutajal on juba mingi taust õpitavas keeles. Tahame muuta selle paremaks inimestele, kes alles alustavad õppimist ja oleme selles suunas juba mõningaid edusamme teinud.

(cid:127) Lisada rohkem grammatika tööriistu nagu keeleverbide konjugatsiooni harjutused, mida meil hetkel on prantsuse ja saksa keele kursuste jaoks.

(cid:127) Tõsta veelgi kasutajate teadlikkust meie Custom Decks (eesti keeles: kohandatud kaardipakid) funktsioonist. Custom Decks on Lingvisti tehnoloogia tipp-funktsioon, mis võimaldab kasutajal üles laadida mis tahes teksti või raamatu PDF- või TXT-vormingus, mille järel meie tehisintellekt loob kasutaja jaoks kohandatud keelekursuse. Teksti on võimalik ka skaneerida või sisestada sõnu/lauseid käsitsi.

Näiteks inimesed, kes soovivad lugeda Voltaire'i või Flaubert'i teoseid prantsuse keeles, kuid kel veel vajalikke keeleoskusi pole, saavad lihtsalt laadida oma võõrkeelsed raamatud Lingvist rakenduse kohandatud kaardipakki ning luua sisu põhjal isikupärastatud kursuse.

LINGVIST TECHNOLOGIES OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.